登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 年年開心匆出補中
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 年年開心匆出補中
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-03-04 on 14:36
Quote:

On 2011-03-04 12:02, home wrote:
hahaa~~ 大家息怒~~

其實好少事,大家對一隻馬既觀點唔一樣,梗會有唔同聲音。

大家用吹水既心態去交流咪ok啦。講句公道話,占兄D晨操係落左好多工夫,呢樣大家都知,因為佢可以係每日千幾隻既晨操資料,話比我知邊隻錯左,證明佢係有落好多功夫。

而kam兄既理據,講真有時我都唔太認同,但毛主席話事頭,黑貓白貓,捉到老鼠就係好貓,呢幾次kam兄真係胋中到喎。

所以大家當開下玩笑咪算,唔好貢認真,落注時對馬會認真先重要。

船兄,我又點會怒呢!其實咁咪幾好,等DB唔好咁沉悶,又熱鬧番,依排DB網點擊指數都應該高左啲掛!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-03-04 on 17:13
本來想問你隻軍刀點捉(因為從操練睇,隻馬係有D問題),諗下諗下,都係自己試下解決先,希望會有進步啦!
[/quote]
軍刀(因為從操練睇,隻馬係有D問題),

賢弟,可以告訴我,你所說以上的,是什麼問題嗎?冇出跳?

shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2011-03-04 on 20:30
軍刀係2月9日384個場係只係同鄭雨滇夢遊左1000米,

跟據大贏馬經的其後晨操紀綠,

2月11日至2月20日每日只去公園踱步睇風景,

2月21日(星期一)重射波添,

雖然2月22日至2月27日開始做多左野,都只係每日內踱一圈加機場踱,

最後2月28日更只係內踱二圈加機場踱,但去過磅反而跌9磅,冇咩打硬仗唔在講,工夫又做得特別休閑,體重唔加磅已經奇,重要反跌磅,情況唔正常,應係狀態有問題或練馬師有鬼。

再睇返個騎師係杜利箂,賀賢今季比佢騎d馬都好雞骨(最好個隻係跑第4既悅璐孖寶),就更加覺得隻馬應該唔好買,點知……

Profiles of shwong   
kkk333

註冊於: 28/05/2010
發帖數目: 13
發表於: 2011-03-04 on 20:41
Kam 兄請你唔好理啲賤人 (jimmy馬、笑馬)係到狗吠,又無料又扮代表,貼啲馬又唔狗中,係到阻人出貼,kam兄繼續出貼中多幾次,班粉腸就會自動收聲。

Profiles of kkk333   
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2011-03-04 on 22:38
占兄,都係要係度多謝多您一次先得。
你既解答,多年來好多不明既地方,而家都有頭緒同方向啦。

Profiles of shwong   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-03-05 on 10:58
Quote:

On 2011-03-04 10:47, samana wrote:
Quote:

On 2011-03-04 10:15, kamchung wrote:
年年開心最近四次我都有買,只上次輸塞死兼慢步速輸,三次W我都中到正。上次19分頭啊,暗住咀笑到開唔到聲,至於你話老占放錢落我個袋,就從沒發覺有何好建設性的提供,無謂多講啦,欲加之罪,何患無詞啦,至此為止。后會無期!!!!

又會貢少氣嘅......

Sam兄,你一定冇對呢位 " 贏馬人,我至叻... " 做過紀錄,以我資料顯示,此人在各馬網用不同網名發言,次次最後到係話: 我唔玩啦走頭!結果,冇幾耐,又再走翻出嚟!所以,你放心喇!姣婆
點可以守寡嫁!

亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-03-05 on 14:41
相信此話題已完結XDD

雖然呢個reply有少少贈興既...但係講真...跑馬賭馬總有輸贏,有些唔識賭馬既買number都會中!有些好識馬既...講到頭頭是道,都可以意外輸!

大家討論下有乜所謂丫!唔需要咁上心囉~~娛樂下o者~~無啦啦又話走~~唉...

Profiles of hinchung   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-03-05 on 15:01
Quote:

On 2011-03-05 14:41, hinchung wrote:
相信此話題已完結XDD

雖然呢個reply有少少贈興既...但係講真...跑馬賭馬總有輸贏,有些唔識賭馬既買number都會中!有些好識馬既...講到頭頭是道,都可以意外輸!

大家討論下有乜所謂丫!唔需要咁上心囉~~娛樂下o者~~無啦啦又話走~~唉...

既然有人唔高興,小弟日後都唔會再搭佢訕,費事比惡狗咬,
話時話,唔通惡狗咬咗你,你可以咬返佢咩.....我收皮我收皮!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-03-05 on 15:15
下次係題目到寫明,不喜勿進!hahahaha

Quote:

On 2011-03-05 15:01, samana wrote:
Quote:

On 2011-03-05 14:41, hinchung wrote:
相信此話題已完結XDD

既然有人唔高興,小弟日後都唔會再搭佢訕,費事比惡狗咬,
話時話,唔通惡狗咬咗你,你可以咬返佢咩.....我收皮我收皮!

Profiles of hinchung   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-03-21 on 22:50
Quote:

On 2011-03-04 10:15, kamchung wrote:
年年開心最近四次我都有買,只上次輸塞死兼慢步速輸,三次W我都中到正。上次19分頭啊,暗住咀笑到開唔到聲,至於你話老占放錢落我個袋,就從沒發覺有何好建設性的提供,無謂多講啦,欲加之罪,何患無詞啦,至此為止。后會無期!!!!

睇嚟kamchung兄依次玩真啦!以後係依度真係後會無期囉!都係我唔好,激嬲佢,依家攪到我係db揾唔到歡樂,諗住走去睇佢做版主個馬網睇吓佢啲大作開心下,點知原來又係失左蹤好耐,跟住又走去睇下佢個Blog,點知又係摺埋左。睇嚟kamchung兄今次真係全面閉關練功,他朝一日修練成正果,就會再同大家fans見面啦 ,我等你返嚟呀!!!!:cry:

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款