登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 摩兄
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 摩兄
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-06-29 on 10:46
Quote:

On 2011-06-28 21:38, kamchung wrote:
你自己查下資料才講啦,有無跳出21.6草閘最后二課中,以上咁多只馬從沒有過一只跳出此時間.最快果只彈草閘都只系22.8未段.只系呢一點已值一百分啦。都系果句(明月照溝渠)

都係嗰句啦: 中隻全港馬經都貼正,副嘅40幾蚊馬就係度認屎認忽,真係笑9死人 你話你好似Sam哥咁中隻韋達10年最冷嘅友瑩果先至係DB認叻啦!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-06-29 on 10:53
如果凈睇彈閘及快跳未段時間就可以瞓身嘅,成街都係馬神啦!

你中到都算叻,不過,用依啲教材來吹噓,就大可不必了,其情形有如講比人聽,阿媽係女人.

中咗條百零文熱Q,仲要飲足3日3夜?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-06-29 on 12:14
Quote:

On 2011-06-28 21:38, kamchung wrote:
你自己查下資料才講啦,有無跳出21.6草閘最后二課中,以上咁多只馬從沒有過一只跳出此時間.最快果只彈草閘都只系22.8未段.只系呢一點已值一百分啦。都系果句(明月照溝渠)

講開拍草閘800跳出21.6末段,就諗起幾拾年前同個老友去happy, 大家每人一條女同一時間入房,但次次都係我早出閘係度等成超過半點鐘個老友才出嚟,問老友點解?你就話佢好勁,次次都掉成個鐘頭攪到條女死下死下,反哂白眼,嗰時真係好敬佩佢咁勁!後來終於忍唔住自己單拖去揾老友條女上床,入到房問條女我老友係咪真係咁勁揪,條女初初唔答,後來我醒左一舊水俾佢,條女就爆哂出嚟,原來我老友次次一入房就俾一舊水貼士,就跟住係度吹水,當就到出閘時間才上馬,唔駛一分鐘就攪掂左,跟住就冲埋涼先出嚟。講到依度嘅21.6,哈哈!原來頭段係咁樣喎!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-06-29 on 12:26
[quote]
On 2011-06-29 12:14, JimmyMa wrote:

Quote:

講開拍草閘800跳出21.6末段,就諗起幾拾年前同個老友去happy, 大家每人一條女同一時間入房,但次次都係我早出閘係度等成超過半點鐘個老友才出嚟,問老友點解?你就話佢好勁,次次都掉成個鐘頭攪到條女死下死下,反哂白眼,嗰時真係好敬佩佢咁勁!後來終於忍唔住自己單拖去揾老友條女上床,入到房問條女我老友係咪真係咁勁揪,條女初初唔答,後來我醒左一舊水俾佢,條女就爆哂出嚟,原來我老友次次一入房就俾一舊水貼士,就跟住係度吹水,當就到出閘時間才上馬,唔駛一分鐘就攪掂左,跟住就冲埋涼先出嚟。講到依度嘅21.6,哈哈!原來頭段係咁樣喎!

正所謂:老婆人哋靚、牌章自己高,認叻人之常情啫,呢度有幾多個做到好似我(哈哈)同河馬仔咁輸咗跪地流馬尿㗎...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-06-29 on 14:28
1好妙星 3 0 0 吳嘉晉 2 53 119 霍 初跑此程
2好中煌 4 1 6 杜利萊 3 52 128 鄭 初次出賽
3元豐泰 0 3 0 卓利 7 52 128 吳 初次出賽
4神奇飛龍 3 3 3 潘頓 14 52 128 徐 初跑田草
5中國好 12 6 2 都爾 10 51 127 華 0 1 0 1
6風動寶 7 11 4 黎海榮 8 51 125 姚 1 0 1 0
7頭等艙 0 0 0 柏寶 6 50 126 呂 初跑此程
8期望 0 0 0 鄭雨滇 1 48 122 徐 0 0 0 1
9神勇馬車 0 0 0 湯智傑 5 47 120 鄭 初跑田草
10麗晶之星 5 3 8 馬偉昌 9 47 123 華 0 2 2 4
11好笑容 0 0 2 安國倫 4 44 120 文 0 0 0 4
12好歌 0 4 9 楊明綸 12 44 115 沈 1 1 3 8
13開心好多 0 3 0 勞愛德 13 43 119 李 0 0 0 2
14龍船快 0 0 0 蔡明紹 11 42 116 東 0 0 0 2

全港最多人貼的以系中國好,次熱系麗晶之星,第三熱系風動寶。排隊都沒到(好中煌)大熱啦,的飛唔系馬迷捧,全是內幕人仕信心的保證。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2011-06-29 on 15:32
Quote:

On 2011-06-29 10:46, JimmyMa wrote:
Quote:

都係嗰句啦: 中隻全港馬經都貼正,副嘅40幾蚊馬就係度認屎認忽,真係笑9死人 你話你好似Sam哥咁中隻韋達10年最冷嘅友瑩果先至係DB認叻啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2011-06-29 on 15:34
亚叔賭馬都係靠睇圖片,亚叔睇圖片睇到友瑩果唔止值100分,值300分!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-06-29 on 15:40
Quote:

On 2011-06-29 14:28, kamchung wrote:
1好妙星 3 0 0 吳嘉晉 2 53 119 霍 初跑此程
2好中煌 4 1 6 杜利萊 3 52 128 鄭 初次出賽
3元豐泰 0 3 0 卓利 7 52 128 吳 初次出賽
4神奇飛龍 3 3 3 潘頓 14 52 128 徐 初跑田草
5中國好 12 6 2 都爾 10 51 127 華 0 1 0 1
6風動寶 7 11 4 黎海榮 8 51 125 姚 1 0 1 0
7頭等艙 0 0 0 柏寶 6 50 126 呂 初跑此程
8期望 0 0 0 鄭雨滇 1 48 122 徐 0 0 0 1
9神勇馬車 0 0 0 湯智傑 5 47 120 鄭 初跑田草
10麗晶之星 5 3 8 馬偉昌 9 47 123 華 0 2 2 4
11好笑容 0 0 2 安國倫 4 44 120 文 0 0 0 4
12好歌 0 4 9 楊明綸 12 44 115 沈 1 1 3 8
13開心好多 0 3 0 勞愛德 13 43 119 李 0 0 0 2
14龍船快 0 0 0 蔡明紹 11 42 116 東 0 0 0 2

全港最多人貼的以系中國好,次熱系麗晶之星,第三熱系風動寶。排隊都沒到(好中煌)大熱啦,的飛唔系馬迷捧,全是內幕人仕信心的保證。

剩係睇元豐泰都有三個人貼副選,就知你依份係濕九報紙啦!

晒馬samana

發表於: 2011-06-30 on 12:30
Kam兄,又想請教下,6月27日新馬試草閘

風雲 副練47.9業盛於和 26.0 21.9 草閘
電訊至尊梁明偉47.4好玩神駒 24.3 23.1 草閘

隻風雲未段跳 21.9 ,係唔係買得呢?

liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2011-07-01 on 12:16
Quote:

On 2011-06-30 12:30, samana wrote:
Kam兄,又想請教下,6月27日新馬試草閘

風雲 副練47.9業盛於和 26.0 21.9 草閘
電訊至尊梁明偉47.4好玩神駒 24.3 23.1 草閘

隻風雲未段跳 21.9 ,係唔係買得呢?

頭場就快開跑喇, 係咪要等跑完至搵到數據回答呀?

Profiles of liup   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款