登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 收風料分享
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )
Author 收風料分享
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2012-12-05 on 22:51
布拉加+1 1.5(平注)

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2012-12-05 on 23:22
一直對賽馬一無所知,不過多買左,聽多左,睇多左…覺得大多是以小博大既遊戲,因為睇多左,大多數也是一些先知,用大注錢去殺大部分馬迷既賽果,我不懂,只見没有飛的馬多數都輸,研究多久也像是被那些先知控制著,我一直也有跟占sir買馬,每次也是1w9p,多數也是500一注,暫時也是贏,而我自己心水馬只買10wp,次次都輸~今晚托占sir的料,W了不少,只跟三隻單頭wp馬,1w,2p,1L,坦言如果吾係占sir,敌我一蚊也未必買,感謝占sir,令我對賽馬多番DD信心!

而足球才是我的專長,不知道有冇幫到大家贏DD錢,希望之後日子也和近日D波禁,長勝長有!

kkones

註冊於: 06/12/2012
發帖數目: 3
發表於: 2012-12-06 on 00:17
tintin兄,+1 系咩意思呀,我系新丁,唔好介意。

Profiles of kkones   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-12-06 on 00:33
Quote:

On 2012-12-05 23:22, tintin wrote:
一直對賽馬一無所知,不過多買左,聽多左,睇多左…覺得大多是以小博大既遊戲,因為睇多左,大多數也是一些先知,用大注錢去殺大部分馬迷既賽果,我不懂,只見没有飛的馬多數都輸,研究多久也像是被那些先知控制著,我一直也有跟占sir買馬,每次也是1w9p,多數也是500一注,暫時也是贏,而我自己心水馬只買10wp,次次都輸~今晚托占sir的料,W了不少,只跟三隻單頭wp馬,1w,2p,1L,坦言如果吾係占sir,敌我一蚊也未必買,感謝占sir,令我對賽馬多番DD信心!

而足球才是我的專長,不知道有冇幫到大家贏DD錢,希望之後日子也和近日D波禁,長勝長有!

請問你自已的心水馬是如何篩選??

不過,師兄d足球料又確係有水準,努力

Profiles of rodney     
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-12-06 on 07:36
Quote:

On 2012-12-05 23:22, tintin wrote:

天兄真謙虛,老實講,我都係經常以小博大,靠運氣,用耳多過眼同腦,如天兄多出料,我D5串一就多收錢機會。在此先謝!

Profiles of fatmanchai   
tintin

發表於: 2012-12-06 on 12:27
Quote:

On 2012-12-06 00:33, rodney wrote:
Quote:

請問你自已的心水馬是如何篩選??

不過,師兄d足球料又確係有水準,努力

對於我對賽馬完全初哥既人,也只是分析上一次的名次,速和跑法,去選馬~哈哈哈,D功課太表面,交下學費正常!

tintin

發表於: 2012-12-06 on 12:33
只要平常心去慢慢經營,賭博是有作為!
昨晚場波係領先一球之下被反勝,呢D情況好少出現,昨晚只殺了我的布拉加,似乎莊家在聖誕來一個大開殺界,各位師兄黎梗既日子小心D熱門名牌波,因為又到聖誕了!

tintin

發表於: 2012-12-06 on 14:18
Quote:

On 2012-12-06 00:17, kkones wrote:
tintin兄,+1 系咩意思呀,我系新丁,唔好介意。

+1即是讓球主客和内受讓果一隊,你見馬會讓球主客和盤内會有(-1,和,+1),而買了+1只該球隊贏波或和波也收錢~
哈哈,希望昨晚你無跟,因為輸左 ,今晚希望中番

tintin

發表於: 2012-12-06 on 22:09
尼菲治+1 3.25,讓和 3.65(平注)
洛辛堡+1 2.95
熱刺W1.28
利雲特W2.10
單頭只買尼菲治,其餘4串1(平注)算
Good luck

kkones

註冊於: 06/12/2012
發帖數目: 3
發表於: 2012-12-06 on 23:28
多谢详细解答,都系向tin兄学嘢先:-)

Profiles of kkones   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款