登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 收風料分享
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )
Author 收風料分享
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2012-12-17 on 20:06
Quote:

On 2012-12-17 19:59, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2012-12-17 18:54, tintin wrote:
很多波友都會問我做吾做賣料既生意,哈哈,我只可以講我吾鍾意同人打工,所以大部分喜歡用我料既波友,都會做埋我既朋友,一齊係whatapp既group到無私禁交流心得,人多好辦事,重點係開心和團結揾到錢~

所以一直也很佩服占sir無私禁比料我地 感謝!

我早上只系会玩篮球

晚上要睡觉.玩足球伤身.夜啊.大家要注意身体.身体系自己嘎.祝全体船员身体健康.圣诞节快乐

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-12-17 on 21:51
Quote:

On 2012-12-14 18:44, tintin wrote:
Quote:

On 2012-12-13 22:41, rodney wrote:
非常認同你堅持的一點: 注碼控制

而且"精賭"亦是極重要。於暑期時,因無馬跑,小弟試過每晚賭不多於一場,兩星期下來,有150%的回報呢。

不知是否國內有較多數據,我總覺得香港的足彩提供的數據不多,不利研究,亦影響了投注的信心。反之,賽馬可掌握的數據就非常豐富呢。

足球數據如單靠馬會,死得啦,一直也要自己揾!賽馬或許馬會非常樂意大家贏錢,因為九成投注額也是用來派彩,馬會無得輸;相反足球不同了,是我莊家對賭既遊戲,所以馬會數據少是正常,因為馬會吾歡迎各位係足球賽事上赢錢,而莊家想盡方法忍藏賽果,所以在足球賽事上有一定赢既球盤,而倍率未必吸引,大部分散戶不會買,而大戶可能1.3已經係好好既回報,因為那些盤無得輸耶!

師兄,我眼見好多足球既高手輕易有十連勝,五百也可變近數十萬!場場面all in當然要勇氣,當去到十萬一注你也未必再all in,我曾和一位朋友做過一個測驗,我比十場波佢,一千起家,要全球all in,結果去到第四場,我朋友已經放棄all in,一千去到一萬三千幾已經吾敢all in了,哈哈哈,最後佢第五場開始縮注,最後十場連勝,佢只贏十六萬幾離場!哈哈哈~所以有時D料準,也未必有本事贏!

tin 兄,
請教可否推介一下那裡有更詳盡的開盤及賽績資料??

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-12-17 on 22:07
Quote:

On 2012-12-17 18:54, tintin wrote:
很多波友都會問我做吾做賣料既生意,哈哈,我只可以講我吾鍾意同人打工,所以大部分喜歡用我料既波友,都會做埋我既朋友,一齊係whatapp既group到無私禁交流心得,人多好辦事,重點係開心和團結揾到錢~

TINTIN兄,咁你有冇係你whatapp既group推介吓我地依個db網呀!係喎,話話你入嚟db網都唔係好耐,唔通又係人地推介你入嚟玩吓?

Profiles of JimmyMa   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2012-12-17 on 22:53
Quote:

On 2012-12-17 22:07, JimmyMa wrote:
Quote:

TINTIN兄,咁你有冇係你whatapp既group推介吓我地依個db網呀!係喎,話話你入嚟db網都唔係好耐,唔通又係人地推介你入嚟玩吓?

呢個網我自己無意中發現,而我有係我個group推介呢到,可惜佢地完全吾賭馬,唉~無佢地符!放心,我已開始比我中左既飛比佢地睇,哈哈哈,希望佢地心動

Profiles of tintin   
獲利rodney

發表於: 2012-12-18 on 11:28
Quote:

On 2012-12-17 21:51, rodney wrote:
Quote:

On 2012-12-14 18:44, tintin wrote:
Quote:

On 2012-12-13 22:41, rodney wrote:
非常認同你堅持的一點: 注碼控制

而且"精賭"亦是極重要。於暑期時,因無馬跑,小弟試過每晚賭不多於一場,兩星期下來,有150%的回報呢。

不知是否國內有較多數據,我總覺得香港的足彩提供的數據不多,不利研究,亦影響了投注的信心。反之,賽馬可掌握的數據就非常豐富呢。

足球數據如單靠馬會,死得啦,一直也要自己揾!賽馬或許馬會非常樂意大家贏錢,因為九成投注額也是用來派彩,馬會無得輸;相反足球不同了,是我莊家對賭既遊戲,所以馬會數據少是正常,因為馬會吾歡迎各位係足球賽事上赢錢,而莊家想盡方法忍藏賽果,所以在足球賽事上有一定赢既球盤,而倍率未必吸引,大部分散戶不會買,而大戶可能1.3已經係好好既回報,因為那些盤無得輸耶!

師兄,我眼見好多足球既高手輕易有十連勝,五百也可變近數十萬!場場面all in當然要勇氣,當去到十萬一注你也未必再all in,我曾和一位朋友做過一個測驗,我比十場波佢,一千起家,要全球all in,結果去到第四場,我朋友已經放棄all in,一千去到一萬三千幾已經吾敢all in了,哈哈哈,最後佢第五場開始縮注,最後十場連勝,佢只贏十六萬幾離場!哈哈哈~所以有時D料準,也未必有本事贏!

tin 兄,
請教可否推介一下那裡有更詳盡的開盤及賽績資料??

打漏左,我多數參考 info.bet007.com

tintin

發表於: 2012-12-18 on 16:43
數據不難揾,在乎你點看盤,而重點一D另類資訊,如一些賣料人既料,一D外圍莊家既消息,一D人群方向既資訊!一場必中既波要有齊以上所有原素先可成立!

單靠根本數據只能平注買入!

如師兄有興趣,大家可以一齊交流!

像昨晚,好多人也看好雷丁+1,可是外圍莊家,提點下才知道如昨晚開下盤,莊家會輸爆廠,所以上盤才是上策!結果2:5,上盤成功開出,而昨晚好多波友也買上盤收錢!

所以另類資訊也好重要!

獲利rodney

發表於: 2012-12-18 on 17:40
Quote:

On 2012-12-18 16:43, tintin wrote:
數據不難揾,在乎你點看盤,而重點一D另類資訊,如一些賣料人既料,一D外圍莊家既消息,一D人群方向既資訊!一場必中既波要有齊以上所有原素先可成立!

單靠根本數據只能平注買入!

如師兄有興趣,大家可以一齊交流!

像昨晚,好多人也看好雷丁+1,可是外圍莊家,提點下才知道如昨晚開下盤,莊家會輸爆廠,所以上盤才是上策!結果2:5,上盤成功開出,而昨晚好多波友也買上盤收錢!

所以另類資訊也好重要!

我昨晚就是一注arsenal 讓球上盤喎!!!!

雖然香港馬會食水深,但因為佢地"唔輸得",好多時有路捉下

tintin

發表於: 2012-12-18 on 22:09
巴拉福特+1 2.45(平注)
Good luck

tintin

發表於: 2012-12-18 on 22:19
Quote:

On 2012-12-18 22:09, tintin wrote:
巴拉福特+1 2.45(平注)
Good luck

剛才打漏了
巴拉福特+1 2.45 ,讓和3.4 (平注)

獲利rodney

發表於: 2012-12-18 on 23:48
今晚因為有事忙,咁遲才能出post

想提出討論是 "馬里迪莫" ,因為我一向較集中於讓球盤。

這場並不是"馬里"特別強,而是對家"士砵亭"的讓球數據特別差...錄得今季全負!!!!

可是讓球主隊不停回飛,只好博+1 或和

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款