登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

07-08年度個人實力挑戰賽★★★
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 07-08年度個人實力挑戰賽★★★ >> 『cmyk』07-08年度個人實力挑戰賽
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )
Author 『cmyk』07-08年度個人實力挑戰賽
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-02-14 on 13:27
Quote:

On 2008-02-14 12:31, liup wrote:
Quote:

On 2008-02-14 12:21, cmyk wrote:
17-2-2008
上次結餘$31,990
獨贏 10 場 9 安畋 $500
投注$500
結存$31,490

V型反彈剛開始, 今個禮拜日一於跟!

睇返R105贏『新力勁』『再勝多』,其後再出『新力勁』得2冠『再勝多』得1冠2亞1季,隻『安畋』應該有條件追落後

Profiles of cmyk   
cmyk

發表於: 2008-02-14 on 15:32
Quote:

On 2008-02-14 12:56, dh385234 wrote:

派彩
獨贏 6 場 7 卓越成就 $111.5@300=$3,345
獨贏 8 場 7 名店之星 $287.5@300=$8,625
結存$31,990
Yeah!終於見底,黎個V型反彈
[/quote]
講真:好野!。。。。最搞笑系琴日外圍六場全出6WP同3-6Q比只7搞掂
[/quote]
講真:粗茶淡飯(dh385234) 你積分王同賠率王貼D馬好準!
咁?呢兩隻都係杜利萊騎 ,隻『卓越成就』贏在杜利萊走位一流同埋留意下方嘉柏跑谷草D馬,真係有一手

粗茶淡饭dh385234

註冊於: 12/01/2005
發帖數目: 345
發表於: 2008-02-14 on 17:00
Quote:

On 2008-02-14 15:32, cmyk wrote:
Quote:

On 2008-02-14 12:56, dh385234 wrote:

派彩
獨贏 6 場 7 卓越成就 $111.5@300=$3,345
獨贏 8 場 7 名店之星 $287.5@300=$8,625
結存$31,990
Yeah!終於見底,黎個V型反彈

講真:好野!。。。。最搞笑系琴日外圍六場全出6WP同3-6Q比只7搞掂
[/quote]
講真:粗茶淡飯(dh385234) 你積分王同賠率王貼D馬好準!
咁?呢兩隻都係杜利萊騎 ,隻『卓越成就』贏在杜利萊走位一流同埋留意下方嘉柏跑谷草D馬,真係有一手
[/quote]
以後有好野貼多D出來分享!

Profiles of dh385234   
cmyk

發表於: 2008-02-18 on 12:43
20-2-2008
上次結餘$31,490
獨贏 3 場 1 富高盈 $300
獨贏 3 場 12 皇仁俊駒 $300
獨贏 8 場 3 馬友寶 $300
投注$900
結存$30,590

MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-02-18 on 16:51
會繼續 V型反彈嘛? 我星期三冇心水呀 ("信賴"補唔出), 但 6-up 有 jackpot, 焗住要搏, 跟你架啦。

Profiles of MML   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2008-02-18 on 19:21
Quote:

On 2008-02-18 16:51, MML wrote:
會繼續 V型反彈嘛? 我星期三冇心水呀 ("信賴"補唔出), 但 6-up 有 jackpot, 焗住要搏, 跟你架啦。

我都遇上同樣情況....星期三冇心水 ("信賴"補唔出), 但不論 6-up 有無 jackpot, 我都焗住要貼馬, 寫文章前唯有跟你架啦。

Profiles of hkhorsetrack   
cmyk

發表於: 2008-02-18 on 20:13
Quote:

On 2008-02-18 16:51, MML wrote:

放心!仲有水位.....『何生』話見四萬,『四叔』話三萬六,跟唔跟悉隨尊便,輸錢唔好埋怨我

MML

HK
發表於: 2008-02-18 on 21:18
Quote:

On 2008-02-18 20:13, cmyk wrote:
Quote:

放心!仲有水位.....『何生』話見四萬,『四叔』話三萬六,跟唔跟悉隨尊便,輸錢唔好埋怨我

獨贏 3 場 1 富高盈 $300
獨贏 3 場 12 皇仁俊駒 $300

啱啱睇真d, R3 係買對碰 W 嗎?
RE: "皇仁俊駒", 上次係咪"風馳電掣"嗰組強d?

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2008-02-18 on 21:27
Quote:

MML兄,
你買 6-up 就啱, 唔好意思在此借人POST發問下先,
鑽石就唔問了, 但想聽聽你對不老的口風

Profiles of hkhorsetrack   
MML

HK
發表於: 2008-02-18 on 22:26
Quote:

On 2008-02-18 21:27, hkhorsetrack wrote:
Quote:

MML兄,
你買 6-up 就啱, 唔好意思在此借人POST發問下先,
鑽石就唔問了, 但想聽聽你對不老的口風

Reply you later ... hopefully before the race. ^_^

Any comments from "spade-heart-club-diamond", pls?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款