登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 如果你想贏錢
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )
Author 如果你想贏錢
馬神IIbaggioLEOcheng

註冊於: 21/08/2006
發帖數目: 249
發表於: 2011-07-01 on 07:35
當 清風駒 透明

Profiles of baggioLEOcheng   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-07-01 on 09:41
依場小弟唔係咁心水,享耆成並非贏面壓一,韋達騎的原因亦熱上加熱,太熱真係唔值博W.
出人意表地小弟想睇下阿Paul果隻娶咗返黎,只上過一次的出人意表,成年無出,阿Paul都一直用心去操,近日阿Paul果倉都好多拉走,想接想接咁款, 出人意表出得就梗博命.呢次有飛架, 韋達唔揀騎,你唔比佢出人意表咁底出呀?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-07-01 on 11:03
Quote:

On 2011-06-30 23:35, RyanMorre wrote:
Quote:

On 2011-06-30 21:38, JimmyMa wrote:
Kam兄,你就唔好玩RM仔啦,佢請教你,你又耍人,咁你身為前輩就好冇風度喎!如果RM仔直接問我,我就一定會話佢知嘅。不過,講開又講明日嘅賽事都係你嘅世界囉,贏多啲啦!

Jim sir
點解達哥個隻肯定贏得呢?

話贏得嗰個係Kam兄,唔係我!識得我嘅人都知我唔賭熱門,咁嘅熱門就算30年前騎係上面隻馬騮同我講話W得,我最多都係買10元(Ten dollars).
講翻隻成成,個人都覺得佢贏面幾高嘅,首先達少係一個錫馬之人,佢係唔多鍾意用針藥,鍾意隻馬自己跑起狀態,依隻新馬已連續有表現,應繼續有好表現,黏軟地ok. 至於騎者達少,今場鬥志應冇問題嘅!駿方先前健康曾有問題,依家可以操翻,睇吓條靚騎成點啦。如果真係要搏冷,就諗下隻7,
此馬健康已完全好哂,今次用黎海,冷人冷馬,或者有意外驚喜呢!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-07-01 on 11:22
Quote:

On 2011-07-01 02:27, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-06-30 19:07, kamchung wrote:
如果你想贏錢。四場 買-享耆成W---如果你唔怕輸錢買只久休復出流鼻血馬(三場 (喜寶寶)

kam兄咪玩啦!隻享耆成邊救到命㗎,最低限度都要時時有雞食果隻啦!快用你部焦急電腦內數據庫些廚明日有邊隻冷嘢有機啦...

你唔怕輸就買(喜寶寶)啦,比左料你啦

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-07-01 on 12:26
我都比隻你啦,想輸買頭場5-8-9-10-14

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2011-07-01 on 12:27
更正

我都幾隻你啦,唔怕輸買頭場5-8-9-10-14

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2011-07-01 on 12:30
更正

我都幾隻你啦,唔怕輸買頭場5-8-10-14

船主~~home

發表於: 2011-07-01 on 12:35
甘樣叫比料人,隨口up都五六隻啦...

$10.00
9901 01-07-2011
12:31 沙田
星期五 連贏 1 場 3 風雲 + 9 勁綵 $10

$10.00
9902 01-07-2011

頭場死唔要大熱,真係抵我死,係咪??

dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2011-07-01 on 12:44
Home try

R2 旭之光 !

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-07-01 on 12:49
Quote:

On 2011-07-01 12:35, home wrote:

$10.00
9901 01-07-2011

$10.00
9902 01-07-2011

頭場死唔要大熱,真係抵我死,係咪??

抵唔抵死係由kam兄決定㗎!哈哈...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款