登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 問你哋驚未?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 問你哋驚未?
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-09-23 on 17:01
我真係想航哥快D開齋贏多D馬啦!

Profiles of hinchung   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-09-23 on 20:29
Quote:

On 2011-09-23 17:01, hinchung wrote:

老師,啱啱諗左初步星期日馬想條細W,大P 2x3
你有冇興趣坐埋條船呀?你咁輕磅,應該唔會搭沉船嘅!不過買嗰兩隻係郭立基夾卓利,你個sad孖寶喎:lol:

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-09-23 on 22:03
Quote:

On 2011-09-23 16:58, samana wrote:
唔系二只咁少喎,成手馬都捧足,包括珠光寶氣。反正葉的馬全部買。最有信心(金玉之光)排到個內檔信心更大。何良都系射程內。俊鬥士上季幫我贏錢。今次又回師首本路程啦。阿叻哥同志偉哥天晚一定入場捧杯。卡加精神。

贏生,周日航哥又誠意十足咁出九場了,係味又試成手馬都捧足呢?

周日航哥必有馬贏(我睇好(御鋒)(太陽海岸)二只玩條二串三大注W

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-09-24 on 14:33
so sad!我會買,但係唔會大注佢兩位孖寶了!

Quote:

On 2011-09-23 20:29, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-09-23 17:01, hinchung wrote:

你有冇興趣坐埋條船呀?你咁輕磅,應該唔會搭沉船嘅!不過買嗰兩隻係郭立基夾卓利,你個sad孖寶喎:lol:

Profiles of hinchung   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-09-24 on 16:58
Quote:

On 2011-09-23 20:29, JimmyMa wrote:
Quote:

郭立基夾卓利 孖寶.... 機會率有無1/3200 ??
我擔心衛星碎片跌落馬場多一點

Profiles of hkhorsetrack   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-09-25 on 17:53
Quote:

On 2011-09-23 22:03, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-09-23 16:58, samana wrote:
唔系二只咁少喎,成手馬都捧足,包括珠光寶氣。反正葉的馬全部買。最有信心(金玉之光)排到個內檔信心更大。何良都系射程內。俊鬥士上季幫我贏錢。今次又回師首本路程啦。阿叻哥同志偉哥天晚一定入場捧杯。卡加精神。

贏生,周日航哥又誠意十足咁出九場了,係味又試成手馬都捧足呢?

周日航哥必有馬贏(我睇好(御鋒)(太陽海岸)二只玩條二串三大注W

贏贏生?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-09-29 on 21:48
睇翻基哥開齋,真係大話夾好彩,直情係隻馬見到有小小位,自動標上孭基哥翻嚟,而覺得依隻超力威開唔到齋都幾黑仔,同埋黎海真係老貓燒鬚,有乜可能臨尾斜出漏左位出嚟!所以跑馬運氣真係幾重要呢! 一睇基哥,嘩!星期六竟然騎足拾場,唔怪得Rodney話好多練馬師都俾面佢:lol:

照佢嘅人啰!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-09-29 on 22:34
Quote:

On 2011-09-29 21:48, JimmyMa wrote:
睇翻基哥開齋,真係大話夾好彩,直情係隻馬見到有小小位,自動標上孭基哥翻嚟,而覺得依隻超力威開唔到齋都幾黑仔,同埋黎海真係老貓燒鬚,有乜可能臨尾斜出漏左位出嚟!所以跑馬運氣真係幾重要呢! 一睇基哥,嘩!星期六竟然騎足拾場,唔怪得Rodney話好多練馬師都俾面佢:lol:

照佢嘅人啰!

第一場選左二只馬(十項全能)(金得意)二個都系初增程1650。一只負輕磅,一只負重磅,本來想買對碰WP。最后都系選左卓利,因金得意最后試跑卓利試完唔騎,咁系諗住卓利揀馬啦,點知原來揀錯馬來騎,真系比佢吹!!!!

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-09-30 on 11:58
[quote]
On 2011-09-29 22:34, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-09-29 21:48, JimmyMa wrote:

照佢嘅人啰!

有一場我選左二只馬,二個都系初增程1650。一只負輕磅,一只負重磅,負重磅果隻我一早睇死,想買負輕磅WP,最後都無買到,真系自己比自己吹!!!!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2011-09-30 on 15:44
星期三尾場我選左二只馬,二只都系明仔騎過。雖然棄騎果只隻我一早睇死,後來想想下不如二只都買WP對碰,最後都無買到,真系自己比自己吹漲!!!!

Profiles of yeunglm2005   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款