登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 收風料分享
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )
Author 收風料分享
kkones

註冊於: 06/12/2012
發帖數目: 3
發表於: 2012-12-06 on 23:28
多谢详细解答,都系向tin兄学嘢先:-)

Profiles of kkones   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-12-07 on 11:53
Quote:

On 2012-12-05 23:22, tintin wrote:
一直對賽馬一無所知,不過多買左,聽多左,睇多左…覺得大多是以小博大既遊戲,因為睇多左,大多數也是一些先知,用大注錢去殺大部分馬迷既賽果,我不懂,只見没有飛的馬多數都輸,研究多久也像是被那些先知控制著,我一直也有跟占sir買馬,每次也是1w9p,多數也是500一注,暫時也是贏,而我自己心水馬只買10wp,次次都輸~今晚托占sir的料,W了不少,只跟三隻單頭wp馬,1w,2p,1L,坦言如果吾係占sir,敌我一蚊也未必買,感謝占sir,令我對賽馬多番DD信心!

而足球才是我的專長,不知道有冇幫到大家贏DD錢,希望之後日子也和近日D波禁,長勝長有!

Tintin兄,我真係好少過嚟睇你啲post, 因為我唔賭波,但我對足球都好有認識,因為我讀書時,就係跟何祥友學踼波,唔知仲有冇人識依個人,而我對其他各樣波,都好有興趣,可以講瓣瓣都識,不過唔精吧了!我唔賭波,係因為回報吸引唔到我,大家輸贏都係俾人操縱在手上,我選擇了賭馬,一是回報大,因我不賭10倍以下WP馬,二是追求成功感吧了!

Profiles of JimmyMa   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2012-12-07 on 12:03
Quote:

On 2012-12-07 11:53, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-05 23:22, tintin wrote:
一直對賽馬一無所知,不過多買左,聽多左,睇多左…覺得大多是以小博大既遊戲,因為睇多左,大多數也是一些先知,用大注錢去殺大部分馬迷既賽果,我不懂,只見没有飛的馬多數都輸,研究多久也像是被那些先知控制著,我一直也有跟占sir買馬,每次也是1w9p,多數也是500一注,暫時也是贏,而我自己心水馬只買10wp,次次都輸~今晚托占sir的料,W了不少,只跟三隻單頭wp馬,1w,2p,1L,坦言如果吾係占sir,敌我一蚊也未必買,感謝占sir,令我對賽馬多番DD信心!

而足球才是我的專長,不知道有冇幫到大家贏DD錢,希望之後日子也和近日D波禁,長勝長有!

Tintin兄,我真係好少過嚟睇你啲post, 因為我唔賭波,但我對足球都好有認識,因為我讀書時,就係跟何祥友學踼波,唔知仲有冇人識依個人,而我對其他各樣波,都好有興趣,可以講瓣瓣都識,不過唔精吧了!我唔賭波,係因為回報吸引唔到我,大家輸贏都係俾人操縱在手上,我選擇了賭馬,一是回報大,因我不賭10倍以下WP馬,二是追求成功感吧了!

我是為了生活而賭波,所以人每月必須有盈利,維持生活,所以倍率對我來不是重點,重點係盈利!哈哈,所以我賭波一場半場的成敗,也没大不了,因為是行常工作,是生活的一部分,只要平均每月也有盈利已經足夠了!

而賽馬希望占sir繼續指教~因為我是完整的初哥!

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2012-12-07 on 12:04
Quote:

On 2012-12-07 11:53, JimmyMa wrote:
Quote:

我是為了生活而賭波,所以人每月必須有盈利,維持生活,所以倍率對我來不是重點,重點係盈利!哈哈,所以我賭波一場半場的成敗,也没大不了,因為是行常工作,是生活的一部分,只要平均每月也有盈利已經足夠了!

而賽馬希望占sir繼續指教~因為我是完整的初哥!

tintin

發表於: 2012-12-07 on 12:10

尼菲治+1 3.25,讓和 3.65(平注)各5000 2:2 +6250
洛辛堡+1 2.95
熱刺W1.28
利雲特W2.10
單頭只買尼菲治,其餘4串1(平注)1000一注 斷了兩關,-1000

昨晚只赢5250

Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2012-12-07 on 12:25
Quote:

Quote:

我来啦.呢两日终于出太阳.25%的客人全翻来罗. 不过有个工人请左假做到我死下死下.刨下马仔先 :-

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
tintin

發表於: 2012-12-07 on 21:41
桑德捷斯基[0] (平注)
Good luck

tintin

發表於: 2012-12-07 on 23:02
Quote:

On 2012-12-07 21:41, tintin wrote:
桑德捷斯基[0] (平注)
Good luck

由於今晚場桑德捷斯基香港馬會沒有開盤,所以提供一條小注三串一比大家玩玩!
西維爾[0]1.78
卡迪夫城[0]1.93
塞圖巴爾+1我1.75
1000一注玩玩~
恭各位好運!

tintin

發表於: 2012-12-07 on 23:54
漢堡[0/-0.5]1.77(重注)
Good luck

fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-12-08 on 00:13
學吓人貼貼士:
2193 7/12/2012 過關 星期五 2 FSV法蘭克福 (主) 對 辛特侯遜 (客) $80.00
23:56 5X1 和 [-1] @ 3.50
讓球主客和 星期五 3 柏林聯 (主) 對 凱沙羅頓 (客)
主客和 和 @ 3.20
讓球主客和 客 @ 2.30
讓球主客和 星期五 5 荷華高斯 (主) 對 烏德勒支 (客)
讓球主客和 和 [-1] @ 3.95
客 [+1] @ 1.75
星期五 17 圖盧茲 (主) 對 巴斯蒂亞 (客)
和 [-1] @ 3.35
星期五 19 艾斯杜尼 (主) 對 塞圖巴爾 (客)
和 [-1] @ 3.50
客 [+1] @ 1.75 $10

Profiles of fatmanchai   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款