登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 收風料分享
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )
Author 收風料分享
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2012-12-10 on 22:00
紐卡素+1 1.8(小注)
今晚無乜可買既波,所以小注!
我會科隆[0/-0.5]2.09 x 紐卡素+1 1.8(小注1000)二串一算,不買單頭!希望揾次過到關,哈哈哈

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2012-12-11 on 18:56
Quote:

On 2012-12-10 22:00, tintin wrote:
紐卡素+1 1.8(小注)
今晚無乜可買既波,所以小注!
我會科隆[0/-0.5]2.09 x 紐卡素+1 1.8(小注1000)二串一算,不買單頭!希望揾次過到關,哈哈哈

全炒,哈哈哈
小注果然會輸,哈哈哈

tintin

發表於: 2012-12-11 on 21:42
巴拉福特+1 3.2(平注),讓和3.7(平注)
Good Luck

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-12-12 on 15:30
Quote:

On 2012-12-11 21:42, tintin wrote:
Good Luck

好野!!

一晚咁多場波,請問你是否每場都計盤路?? 照睇都有排計吧喎。

Profiles of rodney     
tintin

發表於: 2012-12-13 on 02:26
忘記了出料,Sorry各位
索察+1 2.3(平注)

tintin

發表於: 2012-12-13 on 02:29
Quote:

On 2012-12-12 15:30, rodney wrote:
Quote:

On 2012-12-11 21:42, tintin wrote:
Good Luck

好野!!

一晚咁多場波,請問你是否每場都計盤路?? 照睇都有排計吧喎。

哈哈,師兄,力不到不為財!
而且是工作,每天很多時間看!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-12-13 on 16:37
Quote:

On 2012-12-13 02:29, tintin wrote:
Quote:

On 2012-12-12 15:30, rodney wrote:
Quote:

Good Luck

好野!!

哈哈,師兄,力不到不為財!
而且是工作,每天很多時間看!

非常認同這句,"力不到不為財"

我經常講,賽馬是心機時機錢,一定要花時機及精神。

我意思其實係指賽馬一星期都是200匹參賽馬但足球一星期有過千場賽事 (我指香港馬會開盤,內地莊家更不只此數呢),要睇晒所有足球盤路,難度比賽馬更高。

小弟廿多年前於外國留學時認識一個朋友在合法外圍公司工作,佢當時同我分享心得,並建議我多花時間於賽馬上,因為賽馬的贏面比足球高喎。是什麼原因,有機會見面時才細細道詳,是關小弟不善文字表達呢!!!

有緣在此見師兄你是個全職足彩人,才好奇一問,莫見笑。

Profiles of rodney     
tintin

發表於: 2012-12-13 on 21:02
足球賽事的確超多,但是我是贏的也簡單的一場,你朋友說足球比賽馬難賭或許有道理,不過我未必完全認同!如果你不貪心,再加上精心既研究及數據,埋單一年要贏錢不算太難!不如先由初級講起英超車仔打聯賽,一季内根本上好易掌握到去向,而且每季對既球隊也差不多,盤口既變化更容易比較,所以如果你只精心去研究某一隊球隊,你怎可能輸!
而賽馬不同,如果你只研究韋達,或許你知道佢幾時贏,也知道佢幾時輸,可以韋達輸你無盈利,因為仲有十多隻對,而足球不同,如果你專心研究車仔,你知佢輸就買對家,就有盈利了!雖然倍率不及馬仔高,但勝出率高!
贏吾贏到錢在乎你有無堅持注碼,整守只買一場,其實一晚禁多場波,心水一定有,而我選擇吾買,只買自己認為最穩果場,今晚車仔半場贏过是佁我今晚心水之一,不過吾穩,所以我無買,哈哈哈

tintin

發表於: 2012-12-13 on 21:11
任何賭博,輸既人大多數係忍吾到吾買,10蚊,10蚊好快又幾百,到贏既時候又係贏得果幾百,上上落落,浮浮沈沈,最終也變成輸家!

馬同波也一樣,馬倍率高,勝出率較低;足球倍率低,勝出率較高!赢輸也是以上既原因!所以精於研究也要堅守到不賭和注碼,才是皇道!

tintin

發表於: 2012-12-13 on 21:32
而幾百選出來研究既賽事,當然有個中的秘訣,最簡單是越積飛最為首選,因為睇到操盤手的手法和去向,由初盤去到尾盤,對比晒大部分莊家既盤,基本上知道買邊隊!

好似昨晚,法國(索察)波輸了,其實不只索察輸,其他隊伍也有出奇既場,所以明顯莊家轉了操盤手,今晚禁小波,哈哈哈,小賭為妙!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款