登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 收風料分享
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )
Author 收風料分享
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2012-12-31 on 10:17
Quote:

On 2012-12-31 10:07, rickytlb wrote:
Quote:

On 2012-12-31 09:53, tintin wrote:
昨晚,走一輸一,成績好差!
其實睇盤比我叻既人,大有人在!
而昨晚場波,尾盤出現變化,已心知不妙,只因為買得吾多先吾做對沖~而係我地呢行得兩種人,一係全職靠賭博而糊口,另一係靠賣消息而糊口!五湖四海,當然我認識一D賣料糊口既人,準吾準,我只能夠講,我同佢賭法有所不同,我只買單頭,而佢只買過關,而我不能在此公開佢既料比大家,始終人地吾同我,佢靠賣料糊口,所以如果大家有興趣,私下交流!

參與乜搶錢遊戲都好,唔能夠建立自己嘅策略、方向同執行,最終都係敗北結尾。

師兄,讃好,支持,認同!

Profiles of tintin   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-12-31 on 12:25
Quote:

On 2012-12-31 10:14, tintin wrote:
Quote:

On 2012-12-30 21:01, rodney wrote:
今晚兩場英超,我都看好主隊,愛華頓 雖然有兩主力停賽,但近績及對賽往績太強。+1 及平手盤都可吼。

QPR雖然是榜尾,但上場其實應該是和波。面對作客贏盤率底的利記,主隊要捧。主隊受讓,是因為排名低及對手名氣大的原因。

師兄:其實如果真的要知道自己心水既球隊有無買錯,留意尾盤!昨晚車仔尾盤落到1.68(平手盤),而且禁低水都吾轉平半,可知莊家樂意大家買下盤,呢D盤+1危危地!且+1倍率一直無因為讓球盤而改變,自己唸下點解!

而利記也同樣,在尾盤大小,和波波膽,不斷回飛,反映大炒格,所以無論大家點精於球隊狀態或陣容,也精不過莊家開盤的方法,莊家的盤係指標,好多時真係準過你研究球隊D狀態!哈哈哈~

係,昨晚d波又係認錢唔認人。

其實你提到的平手 1.68,往往都是我大注出擊的時候。只是昨晚"忽忽地",見主隊數據咁強,所以細細地玩下。

我認同,見尾盤唔對路,心知都"窄窄地"..... 情況同周五夜馬隻"天寶之威"一樣,臨場走甩左,但無得退飛...

我覺得除了睇尾盤,初盤都極重要,因為這個最直接了解莊家基本的分析取向

Profiles of rodney     
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2012-12-31 on 12:50
多謝2位師兄袋錢入我袋
我自己玩開都係堅守一個準則
要羸錢一定係單飛
最多2串1
否則長賭必輸 (我自己以前就係咁)

Profiles of saber88   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-12-31 on 13:06
Quote:

On 2012-12-31 12:50, saber88 wrote:
多謝2位師兄袋錢入我袋
我自己玩開都係堅守一個準則
要羸錢一定係單飛
最多2串1
否則長賭必輸 (我自己以前就係咁)

100% 認同。因為好時,就係偏偏斷一關。

每晚嚴選一場精賭,用基金形式下注,咪當係每晚過關

Profiles of rodney     
tintin

發表於: 2012-12-31 on 13:19
原來呢到有賭波既志同道合
再分享下一D心得~
如主勝1.8水平,客+1也是1.8水平,而馬會沒有開讓球盤,大家賭呢類+1要特別小心,因為多數開吾到!

今年我戶口由五十萬,打到現在四百多萬,也是一場一場慢慢打上去,而最大一場只下五十萬,賭波別全下,因為賭無必勝!今天係2012年最後一天,我埋數今年盈利三百六十萬左右,明天起再五十萬起步,哈哈哈,希望明年成績有所進步!

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9234
發表於: 2012-12-31 on 14:04
果然係勁,五十萬...><

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

發表於: 2012-12-31 on 14:45
http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20121231.bmp

昨晚那朋友提供的2串1過關...
我自己的走1,輸1...哈哈~
我朋友的過關一直也很有水準!!哈哈~中既情況也很密~

tintin

發表於: 2012-12-31 on 14:47
Quote:

On 2012-12-31 14:04, home wrote:
果然係勁,五十萬...><

船主,50萬一年贏360萬,不是什麼佳績,因為計比例也只係贏了7倍左右,對比係其他師兄,我的比例已經不高了...

tintin

發表於: 2012-12-31 on 14:52
Quote:

On 2012-12-31 14:45, tintin wrote:
http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20121231.bmp

昨晚那朋友提供的2串1過關...
我自己的走1,輸1...哈哈~
我朋友的過關一直也很有水準!!哈哈~中既情況也很密~

而我朋友的料,我只可以出事後飛比大家,因為人地始終係賣料搵食,我唔可能出比大家而影響佢,如果大家想要料參考,就要私下找我,哈哈~~

賭波千門百象...所以唔一定有一樣必勝的道理,哈哈~~

tintin

發表於: 2012-12-31 on 15:10
剛剛開波的澳職,我朋友的2串1,頭關要了+1 1.95倍,哈哈~ 希望中...而次關一陣開左波先公佈,哈哈~或許頭關輸左,要補飛,哈哈哈~~

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款