登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 復活節 HKDB 飯局
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 下一頁 )
Author 復活節 HKDB 飯局
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-04-14 on 22:23
Agreed that 浪漫添馬 a bit too near to it's top mark.
龍得風雲 may be a good place horse.

Profiles of fatmanchai   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2012-04-14 on 22:28
獲利
你有何提議或心水作明天投注?

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
dynamic

發表於: 2012-04-14 on 22:29
獲利

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
dynamic

發表於: 2012-04-14 on 22:29
獲利

风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2012-04-14 on 22:50
點解系都要第四場呢!!似明實暗,除左回鄉之外,我中意只4只駿馬精英喔,假假滴馬偉昌都贏過又加左一堆裝備再到呢個班,唔買馬都買人哈!反正我唔要舊玉

Profiles of zwn770923   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-04-14 on 23:00
风景sir, what are the other 2 horses you like?

Profiles of fatmanchai   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2012-04-14 on 23:30
Quote:

On 2012-04-14 21:51, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-04-14 21:20, fatmanchai wrote:
I would rather try 駿馬精英 or 浪漫添馬.

我就咁睇,駿馬落到依班,就梗係超啦!所以得7.8倍,但唔好忘記依隻馬唯一近嗰場,就係滇仔!隻浪漫偷依度啲分已好盡,我睇唔到佢點可以贏?如果問我鍾意乜,我會揀隻太奇妙同回鄉,石哥揾個超輕西哥騎132磅馬,唔好睇佢排12檔,我諗佢會帶到頭,至於回鄉,除左你話華哥馬,我諗唔到唔買佢嘅理由!

占哥!我及左太奇妙有一陣,我都想博只野放頭,但系我既理性戰勝左感性,如果我嫌碧玉磅重過熱飛左,甘太奇妙一樣磅重有危機,與期然系博我倒不如博11號只好靚,滇仔飛左博雄仔好正常既心態,我系講博博下既心理,
正路滴我選4號精英同6號回鄉穩當好過(但甘既Q系好天真呢)
所以我中意4-6-11
個人見解不喜勿插

Profiles of zwn770923   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-04-15 on 00:32
Quote:

On 2012-04-14 22:29, dynamic wrote:
獲利

dynamic,

明日真的要"回鄉"拜山.. 不過我就對這隻麻麻

希望盡快場回家,睇一兩場,確定形勢才出手

如果這場要揀,我都會選"家傳碧玉",不竟靚檔且未交代,馬在4班有利。賭w如否就睇賠率

冷門我反而喜歡另一隻落班馬,"金添好運",轉倉後已落力減分到有利水平,可惜抽了11檔,不知幕後心意。
隔晚左幾十倍,我點都會拖多少

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-04-15 on 10:06
Quote:

On 2012-04-15 00:32, rodney wrote:
Quote:

On 2012-04-14 22:29, dynamic wrote:
獲利

dynamic,

如果這場要揀,我都會選"家傳碧玉",不竟靚檔且未交代,馬在4班有利。賭w如否就睇賠率

冷門我反而喜歡另一隻落班馬,"金添好運",轉倉後已落力減分到有利水平,可惜抽了11檔,不知幕後心意。

R4 其实係不適宜投注場合,我自己就唔會買,除非見彩池飛有問題!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-04-15 on 13:09
Quote:

On 2012-04-15 10:06, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-04-15 00:32, rodney wrote:
Quote:

獲利

dynamic,

R4 其实係不適宜投注場合,我自己就唔會買,除非見彩池飛有問題!

賭R2 #11 WP啦!

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款