登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> tintin兄請進
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )
Author tintin兄請進
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-07-19 on 17:04
講多無謂, 真金白銀投注紀錄

Profiles of yeunglm2005   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-19 on 17:51
聖保利最近四月對賽.三比一勝.估計賽果會一樣.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-19 on 18:14
Quote:

On 2013-07-19 16:48, kamchung wrote:
天天兄一定買聖保利主勝.我往績派就一定買硬主勝2.0倍

赢兄:我要主定客,我係賽前吾會講,因為我之前講過吾會再係呢到出心水,哈哈,所以你既一定吾一定等如一定,不過原來佢地雙方往績係禁,哈哈,可惜往績對我黎講都係廢物資訊 多謝提醒啦贏兄!

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2013-07-19 on 18:20
Quote:

On 2013-07-19 17:04, yeunglm2005 wrote:

讚好言出必行!

龍王kamchung

發表於: 2013-07-19 on 19:57
Quote:

On 2013-07-19 18:20, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-19 17:04, yeunglm2005 wrote:

讚好言出必行!

天兄我估你三場選一場,必定買呢場上盤勝.其它二場你唔買因無絕對把握的盤.我都唔會賭.觀望為妙.今晚我都只賭一場波.大注保利勝.再買大.再波膽三比一.四比二.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-07-20 on 04:25
Quote:

On 2013-07-19 19:57, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-19 18:20, tintin wrote:
Quote:

讚好言出必行!

天兄我估你三場選一場,必定買呢場上盤勝.其它二場你唔買因無絕對把握的盤.我都唔會賭.觀望為妙.今晚我都只賭一場波.大注保利勝.再買大.再波膽三比一.四比二.

一比零比想像中入球少,不過都是贏錢.

tintin

發表於: 2013-07-20 on 09:31
Quote:

On 2013-07-20 04:25, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-19 19:57, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

讚好言出必行!

一比零比想像中入球少,不過都是贏錢.

想像幾時都同現實有差距,而且想像買得幾多錢,斷估吾會有人10萬買一注六合彩掛,其實要贏一場波吾可以講得上超難,但要贏得注碼盡,就吾好亂去浪費注碼買D想像既野,就算5萬聖保利,10蚊大和波膽,在我眼中也是愚蠢的行為,而你既心水只能去到想像既層次,下次慳番D注碼吧!而昨晚我的確要了聖保利,80”幾分鐘先入波,哈哈…我就好平常心,因為已經忘了自己連勝了多少場,哈哈…繼續努力吧,當你做到連倍率走勢都預計到,輕輕放10萬落去也是習慣時,你才算是無用錯方法賭波耶!

龍王kamchung

發表於: 2013-07-20 on 11:10
我只睇賽績。倍率變化我唔理.升水更好.起馬分多的錢.反正倍率不會改變賽果.我的波都是早一天刨好的.純睇賽績都會有八成準.不過一個星期只賭二十場波左右.其它的只可觀望.周三周六周日共加起來應該差不多20場.我睇準的盤九成落飛是必然的事.

tintin

發表於: 2013-07-20 on 12:29
Quote:

On 2013-07-20 11:10, kamchung wrote:
我只睇賽績。倍率變化我唔理.升水更好.起馬分多的錢.反正倍率不會改變賽果.我的波都是早一天刨好的.純睇賽績都會有八成準.不過一個星期只賭二十場波左右.其它的只可觀望.周三周六周日共加起來應該差不多20場.我睇準的盤九成落飛是必然的事.

型吖,贏兄,“倍率不會改變賽果”,為左証實你呢句說話係米事實,不如你今日你出一場波比大家,我再看看倍率,比D意見你,睇睇你講既係米事實!

龍王kamchung

發表於: 2013-07-20 on 12:34
Quote:

On 2013-07-20 12:29, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-20 11:10, kamchung wrote:

型吖,贏兄,“倍率不會改變賽果”,為左証實你呢句說話係米事實,不如你今日你出一場波比大家,我再看看倍率,比D意見你,睇睇你講既係米事實!

日本女足勝.1.42倍

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款