登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> tintin兄請進
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )
Author tintin兄請進
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-07-20 on 23:12
今日日職乙好奇怪, 幾乎全部開和或客隊贏, 主隊只有大阪和德島贏. 碰到這種集體古怪事情, 有理講不通

Profiles of yeunglm2005   
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-07-21 on 00:14
足球過關 6x22
星期六 18
西雅圖海灣者(主) 對 科羅拉多急流(客)
入球單雙
單@1.90
星期六 19
FC多倫多(主) 對 紐約紅牛(客)
主客和
客@2.08
星期六 20
保地花高(主) 對 紐迪高(客)
入球大細
大[2.5]@1.68
星期六 22
聖保羅(主) 對 高士路(客)
主客和
主@1.92
星期六 28
皇家鹽湖城(主) 對 肯薩斯體育會(客)
入球大細
細[2.5]@1.65
星期六 29
洛杉磯銀河(主) 對 溫哥華白帽(客)
入球大細
大[2.5]@1.75
$ 10.00

買咗220, 希望中啦.

Profiles of alwayswin2004   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-21 on 03:48
今日有一場下盤捧高士路勝。有的信心會爆

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Wongpakdan

註冊於: 05/07/2013
發帖數目: 13
發表於: 2013-07-21 on 11:38
Quote:

On 2013-07-20 20:07, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-20 15:37, tintin wrote:
贏兄,我買左啦,哈哈...難得同路,你又話大注,你一定係要主,咁你係時間比d實力大家睇,唔係吹水,而真係重注先得!!

http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130720.bmp

呢的波唔使買讓球啊.我全日得二場心水必勝波.日本女足同呢場西雅圖值得放心捧場.

天兄人哋真係贏到笑你跟佢就

Profiles of Wongpakdan   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-21 on 11:52
Quote:

On 2013-07-21 11:38, Wongpakdan wrote:
Quote:

On 2013-07-20 20:07, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-20 15:37, tintin wrote:
贏兄,我買左啦,哈哈...難得同路,你又話大注,你一定係要主,咁你係時間比d實力大家睇,唔係吹水,而真係重注先得!!

http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130720.bmp

呢的波唔使買讓球啊.我全日得二場心水必勝波.日本女足同呢場西雅圖值得放心捧場.

哈哈…師兄,别同赢兄呢D得把口既人爭論,所謂重注,所謂赢錢全是無憑無據,連張飛仔都吾敢show下,真隨口嗡當秘笈!而我昨日輸近十八萬,輸了要認,睇錯要檢討…錢曰日都有得賭,所以只要理性下注,耐心分析,赢錢不是難事!

各位,一起努力啦!

Profiles of tintin   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-21 on 12:11
Quote:

On 2013-07-21 11:52, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-21 11:38, Wongpakdan wrote:
Quote:

Quote:

哈哈…師兄,别同赢兄呢D得把口既人爭論,所謂重注,所謂赢錢全是無憑無據,連張飛仔都吾敢show下,真隨口嗡當秘笈!而我昨日輸近十八萬,輸了要認,睇錯要檢討…錢曰日都有得賭,所以只要理性下注,耐心分析,赢錢不是難事!

各位,一起努力啦!

2個極端總係令人羨慕的,輸得起無限的金錢,用最基本嘅金錢奪取該彩池最高之利潤,有智慧者點會大博小呢...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-21 on 14:09
Quote:

On 2013-07-21 12:11, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-07-21 11:52, tintin wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

各位,一起努力啦!

2個極端總係令人羨慕的,輸得起無限的金錢,用最基本嘅金錢奪取該彩池最高之利潤,有智慧者點會大博小呢...

Ricky生,你講依句說話: 有智慧者點會大博小呢...
我就唔多認同啦!如果我真係認為自己係一個有非常有智慧嘅人,我又唔怕以大搏小,可惜我係一個頭腦非常簡單嘅人,連買波都唔識,所以才迫於無奈,要以小搏大,以大去搏更大遮!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-07-21 on 15:00
Quote:

On 2013-07-21 14:09, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-21 12:11, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

各位,一起努力啦!

Ricky生,你講依句說話: 有智慧者點會大博小呢...
我就唔多認同啦!如果我真係認為自己係一個有非常有智慧嘅人,我又唔怕以大搏小,可惜我係一個頭腦非常簡單嘅人,連買波都唔識,所以才迫於無奈,要以小搏大,以大去搏更大遮!

啲密食當三番唔夠輸爆棚嘅搶錢遊戲占占你有鬼性趣玩咩,贏硬大博小賠1.2我都制呀,衰在反轉嚟就輸一追五呢,你可以話有信心再買大啲嘅,但自己嘅信心又點敵得過操縱者嘅決心呢?大博大小博大各有各博,總之人哋死自己跟埋去死就得喇!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-07-21 on 15:11
啲密食當三番唔夠輸爆棚嘅搶錢遊戲占占你有鬼性趣玩咩,贏硬大博小賠1.2我都制呀,衰在反轉嚟就輸一追五呢,你可以話有信心再買大啲嘅,但自己嘅信心又點敵得過操縱者嘅決心呢?大博大小博大各有各博,總之人哋死自己唔好跟埋去死就得喇!

tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-21 on 17:07
Quote:

On 2013-07-21 15:11, rickytlb wrote:
啲密食當三番唔夠輸爆棚嘅搶錢遊戲占占你有鬼性趣玩咩,贏硬大博小賠1.2我都制呀,衰在反轉嚟就輸一追五呢,你可以話有信心再買大啲嘅,但自己嘅信心又點敵得過操縱者嘅決心呢?大博大小博大各有各博,總之人哋死自己唔好跟埋去死就得喇!

哈哈,其實以小博大又好,以大博小又好,都要睇自己既能力,能力有限既人米覺得十萬八萬係無限金錢,任何賭博都有風險,而且值吾值賭睇自己,每個人都吾同!不過我有一樣野可以肯定,如果真係有場必收錢的1.2倍率,到最後ricky兄又係買DD了事,吹水你就叻,買都吾敢買,赢既率係零,因為你心魔太多,賭錢大忌耶,與其企係旁邊指手劃腳,比D本事贏D錢比人睇下啦,無聊!

而我一定有贏亦有輸錢既一日,贏得認得起,輸得又認得起,無需吹水或忍瞞!哈哈,你有你繼續坐係到同心魔玩遊戲,我有我享受賭錢既快樂

Profiles of tintin   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款