登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> tintin兄請進
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )
Author tintin兄請進
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-20 on 20:07
Quote:

On 2013-07-20 15:37, tintin wrote:
贏兄,我買左啦,哈哈...難得同路,你又話大注,你一定係要主,咁你係時間比d實力大家睇,唔係吹水,而真係重注先得!!

http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130720.bmp

呢的波唔使買讓球啊.我全日得二場心水必勝波.日本女足同呢場西雅圖值得放心捧場.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-07-20 on 20:12
Quote:

On 2013-07-20 19:15, tintin wrote:
哈哈,今日我要認輸了!休息

你無收到軍情.我收到料.札幌光隆多請了外援巴西前鋒,今次出場,果然一冼頹風.連敗多場.今次變身大勝四比二.呢的就是軍情啦.下次呢隊波就是巴西波啦.唔好睇少佢.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-07-20 on 20:15
Quote:

On 2013-07-20 16:40, yeunglm2005 wrote:
我自己看盤的選擇(讓球)
R2, 主橫濱
R6, 客鳥取
R7, 主山神
R10, 主德島

這兩場波只有(橫濱,德島同路.其它我買你對面.崗山緣雉有3.6倍我買客勝.再讓球客勝1.85倍

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-07-20 on 20:25
赢兄,您一係好似日本女足和西雅图一早贴出,一係好似天天兄开波不久就讲到实,其他马后炮请勿乱放。

Profiles of yeunglm2005   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-20 on 20:25
Quote:

On 2013-07-20 20:15, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-20 16:40, yeunglm2005 wrote:
R2, 主橫濱
R6, 客鳥取
R7, 主山神
R10, 主德島

這兩場波只有(橫濱,德島同路.其它我買你對面.崗山緣雉有3.6倍我買客勝.再讓球客勝1.85倍

比你事後威番次!
你講到西雅圖禁堅,你買左幾多?如果西雅圖輸左,你吾好又話自己今日贏好多,輸西雅圖都夠有赢果D廢話!

Profiles of tintin   
龍王kamchung

發表於: 2013-07-20 on 20:37
Quote:

On 2013-07-20 20:25, tintin wrote:
Quote:

On 2013-07-20 20:15, kamchung wrote:
Quote:

R2, 主橫濱
R6, 客鳥取
R7, 主山神
R10, 主德島

比你事後威番次!
你講到西雅圖禁堅,你買左幾多?如果西雅圖輸左,你吾好又話自己今日贏好多,輸西雅圖都夠有赢果D廢話!

80個%贏啦.無話必勝的波.只能說機率高.有八成贏面.凡事都有意外的.比如紅牌打少一個就可能會輸.或和波都輸.

tintin

發表於: 2013-07-20 on 20:43
Quote:

On 2013-07-20 20:37, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-20 20:25, tintin wrote:
Quote:

Quote:

R2, 主橫濱
R6, 客鳥取
R7, 主山神
R10, 主德島

比你事後威番次!

80個%贏啦.無話必勝的波.只能說機率高.有八成贏面.凡事都有意外的.比如紅牌打少一個就可能會輸.或和波都輸.

禁你買左幾多?我禁有誠意連飛都比埋你睇,問你禁多次你都吾答我

tintin

發表於: 2013-07-20 on 20:49
Quote:

On 2013-07-20 20:37, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

R2, 主橫濱
R6, 客鳥取
R7, 主山神
R10, 主德島

比你事後威番次!

贏兄,你放心喎,無必勝我完全明,如果吾係,我今日吾會輸!放心喎,五萬只係我既平注,没什麼大不了,但係大家都想知你重注係幾多等大家考慮下你D注碼,學下你點樣可以無時無刻都贏!教下大家啦,公開注碼啦贏兄!

yeunglm2005

發表於: 2013-07-20 on 23:05
Quote:

On 2013-07-20 17:54, tintin wrote:
Quote:

R2, 主橫濱
R6, 客鳥取
R7, 主山神
R10, 主德島

開晒波
橫濱
山形山神
水戶蜀葵
群馬草津温泉

哈哈…

少可哦, 4場都開對家

yeunglm2005

發表於: 2013-07-20 on 23:06
Quote:

R2, 主橫濱
R6, 客鳥取
R7, 主山神
R10, 主德島

R2, 主橫濱
R7, 主山神

呢兩場其實是我較有信心, 沒想到都輸. 自己要好好檢討下.

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款