登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 請教知情人,高乘駿問題
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 請教知情人,高乘駿問題
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2008-09-04 on 22:56
Quote:

On 2008-09-04 20:16, zsw168 wrote:
【高人】上季的TIPS成绩:(730场每场4只计)

WIN=434次 共收$26359(本金$43800)
其中正选中157次 副选中60次
正副选买WIN获利=$7110+$6441-730*2*$10= - $1049

Q=198次 共收$46349 (本金=730*6*10=$43800)

T=66次

如果我手上资料准确,【高人】又唔似咁高哦?!(与另一位【方**】有很大距离)

任兄,你資料真詳盡
有無【方**】資料?
登埋出來呀~~~
thx

Profiles of sxeditor   
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2008-09-05 on 00:31
唔知精選投注 和 紅字場合 又如何呢^^

場場賭 四叔都死啦

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
任我赢zsw168

註冊於: 12/09/2003
發帖數目: 429
發表於: 2008-09-05 on 12:29
研究【方**】时,发现数据有错,更正后原来是他比【高人】还差!

反而本网【小魔】有啲数据同【高人】有得比架。
WIN=432次
正选WIN=165次 副选WIN=117次

【小魔】努力,我都系你的FANS

Profiles of zsw168   Go to the user WebSite zsw168   

發表於: 2008-09-05 on 13:01
Quote:

On 2008-09-05 12:29, zsw168 wrote:
研究【方**】时,发现数据有错,更正后原来是他比【高人】还差!

WIN=432次

任兄,小魔當然係高手中高手^^

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-09-06 on 08:47
Quote:

On 2008-09-05 12:29, zsw168 wrote:

WIN=432次

【十中其八,你話幾發,亂局點拆,唯有魔法】
請投十四號魔術師一票!
各位上帝的選民,明天請早呀!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2008-09-06 on 11:44
Quote:

On 2008-09-06 08:47, samana wrote:
Quote:

WIN=432次

請投十四號魔術師一票!

晒馬哥,你真係出口成文,學識又淵博
我投你一票可以嗎?hehe

晒馬samana

發表於: 2008-09-06 on 16:29

[/quote]
請投十四號魔術師一票!

[/quote]

[/quote]
嘿、嘿,小弟呢,又唔知丑,又唔戒口,真係同班侯任議員不遑多讓.但最撚弊就小弟唔撚識英文,到時去開會時盞失禮死街坊,賽馬知識又唔多,恐怕幫賭馬業界爭取唔到咩野權益,有負Chi哥所託……
嘿、嘿,anyway,都要向Chi哥謝票口既!HeHe……

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2008-09-06 on 19:04
Quote:

On 2008-09-06 16:29, samana wrote:

請投十四號魔術師一票!

[/quote]

[/quote]
嘿、嘿,小弟呢,又唔知丑,又唔戒口,真係同班侯任議員不遑多讓.但最撚弊就小弟唔撚識英文,到時去開會時盞失禮死街坊,賽馬知識又唔多,恐怕幫賭馬業界爭取唔到咩野權益,有負Chi哥所託……
嘿、嘿,anyway,都要向Chi哥謝票口既!HeHe……

[/quote]

晒馬哥,你好有賭馬界毓民feel喎

咁快謝票,我想睇你開鑼日晒中大錢彩票多d^^

晒馬samana

發表於: 2008-09-06 on 20:11
[/quote]

咁快謝票,我想睇你開鑼日晒中大錢彩票多d^^
============================
HeHe,晒彩票呢件事我都恨左好耐了,抖暑咁耐我惊d馬發毛,咪羅d衰馬出呢晒陣.准备開鑼了,新一季有你Chi哥支持,想唔做有錢人都難啦!我見到聖經馬太福音上說,有錢人想上天堂比駱駝穿過針眼還難.但小弟窮怕左,如果真係有錢的話,天堂味遲d先上羅, d駱駝穿唔過針眼,睇幾時好天味又試羅出黎晒下,今次唔係晒馬了,係晒彩票,遲d仲晒埋駱駝添! HeHe……

晒馬samana

發表於: 2008-09-07 on 13:45
============================
睇落今日毓民都有半冷机會喎!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款