登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> mml師兄請進....耶鲁大学开放课程 博弈论 中英
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author mml師兄請進....耶鲁大学开放课程 博弈论 中英
xmas8888

註冊於: 20/07/2003
發帖數目: 620
發表於: 2011-01-21 on 14:12
mml師兄請進....耶鲁大学开放课程 博弈论 中英

http://v.youku.com/v_show/id_XMTkzMTMyMTMy.html

Profiles of xmas8888   Go to the user WebSite xmas8888   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-01-22 on 12:37
講時講,真係好耐無見到MML了?佢去左那呢?

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2011-01-22 on 18:32
Quote:

On 2011-01-22 12:37, home wrote:

報告大哥大雄:
上個月12月16號, 4大才/財子 (我是前者), pm, Rodney, Liup, MML 在九龍灣午飯了四小時。
MML財子風采依然。
pm字

Profiles of pmengineers   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2011-01-22 on 19:50
Quote:

On 2011-01-22 18:32, pmengineers wrote:
Quote:

On 2011-01-22 12:37, home wrote:

報告大哥大雄:
上個月12月16號, 4大才/財子 (我是前者), pm, Rodney, Liup, MML 在九龍灣午飯了四小時。
MML財子風采依然。
pm字

多謝 PM 大大報告行踪。

RE: 4大才/財子 (我是前者) … haha, "前者" 即是4大才/財子"之首"啦 ! ^_^

As said in the luncheon meeting, 以往以 hkhorsedb 作頁首 monitor 賠率, 今年慣性上官方網 (hkjc), 其他網站因而變成閒逛地方, 跑馬跑得密, 無時間閒逛啫。

見大哥雄的"湯美制作" banner, 想業務必定蒸蒸日上, 可喜可賀。

Profiles of MML   
MML

HK
發表於: 2011-01-22 on 19:51
Quote:

On 2011-01-21 14:12, xmas8888 wrote:
mml師兄請進....耶鲁大学开放课程 博弈论 中英

http://v.youku.com/v_show/id_XMTkzMTMyMTMy.html

多謝 xmas8888 兄好介紹, 你有什麼得着呢?

一位很少出帖子的會員 sonawind 兄, 他幾年前對我說過, 他正是應用 Game Theory 於賽馬投注上, 不知累進戰績如何? 見字可分享分享。

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-01-22 on 23:39
ahah原來四大才子聚首一堂。
但liup係咪返左美國了?我見佢話要穩vpn hk ip。

mml,比兩隻馬我聽日過關啦,如果唔係我過唔年關~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
MML

HK
發表於: 2011-01-23 on 00:17
高一線, 天久 P 2x1 ?
Haha, 講吓笑啫, 我買唔起。

xmas8888

發表於: 2011-01-23 on 09:07
一切賭博的背後,亦只是一個策略和計算的遊戲,可以多一些這一方面的領悟,絕對是好事,而且可以不花分文,至於你問當中有何得著,我相信是因人而異,同一件事件,在不同的人中,亦是有不同的領略..

Profiles of xmas8888   Go to the user WebSite xmas8888   
xmas8888

發表於: 2011-01-23 on 10:32
Quote:

On 2011-01-22 23:39, home wrote:
ahah原來四大才子聚首一堂。
但liup係咪返左美國了?我見佢話要穩vpn hk ip。

mml,比兩隻馬我聽日過關啦,如果唔係我過唔年關~~

既然mml師兄唔想俾料你過年關~~就等小弟俾幾場波你搏一搏,中左記得過年封番包老毛俾我,輸左就千萬唔好搵我...

星期日 25 艾根 對 巴黎聖日耳門 半場客勝
星期日 29 AC米蘭 對 切塞納 半場主勝
星期日 31 維拉利爾 對 皇家蘇斯達 主勝

d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2011-01-23 on 20:10
Quote:

On 2011-01-23 00:17, MML wrote:
高一線, 天久 P 2x1 ?
Haha, 講吓笑啫, 我買唔起。

才子, 就是一字千金.
1.2*1.5 = 1.8

hi mml, long time no see.

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款