登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-03-08 on 22:54
Quote:

On 2013-03-08 22:50, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-03-08 22:47, tintin wrote:
雷恩+1 1.5 ,[0]2.04 (平注)

熱拿亞+0.5

1、法乙:03:00,尼姆让半球
2、法乙:03:00,利文斯受让平半
3、荷甲:03:00,比达受让半球
4、比乙:03:30,奥斯坦德让半球
5、意甲:03:45,AC半球
6、爱超:03:45,杜希达联受让半球

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-03-09 on 16:01
一直只出料未有時間分享自己一些心聲,各師兄,有時我没有時間回應大家的心水,係因為有很多whatapp group同其他波友交流猛料,近日成績不錯,希望可以幫到大家創造盈利!

Profiles of tintin   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2013-03-09 on 16:04
Quote:

On 2013-03-09 16:01, tintin wrote:
一直只出料未有時間分享自己一些心聲,各師兄,有時我没有時間回應大家的心水,係因為有很多whatapp group同其他波友交流猛料,近日成績不錯,希望可以幫到大家創造盈利!

多謝你的料。好有用!

Profiles of fatmanchai   
tintin

發表於: 2013-03-09 on 16:43
Fatmanchai只是一些個人有信心的心水,客氣!
而近兩星期有位波友,由輸一萬,倒赢近十五萬,雖然佢成日話要請我食飯,我拒絕了,反而我有興趣看看他如何買,可以跟我既料追禁多數!
1/3:科特布斯[0/+0.5]1.96 10000買,贏9600
2/3:韋斯咸[0/+0.5]1.84 X 布雷西亞[0]1.99 9600買,贏25551
3/3:亞特蘭大[0/+0.5]1.9 15000買,贏13500(總赢48500)
5/3:黑池+1 1.45 38000買,赢17100(總赢65600)
6/3:啊斯科利[0/+0.5]1.94 50000買,贏47000(總贏112600)
7/3:魯賓卡山[0/+0.5]1.85 50000買,中半,赢21000(總赢133600)
8/3:雷恩+1 1.5 50000買,赢25000(總贏158600)

誰說賭波不會贏錢,贏十五萬已是小注買入!哈哈,我已經提醒他別再五萬一注,因為没有長勝! 希望我係例外

tintin

發表於: 2013-03-09 on 16:49
Quote:

On 2013-03-09 16:43, tintin wrote:
而近兩星期有位波友,由輸一萬,倒赢近十五萬,雖然佢成日話要請我食飯,我拒絕了,反而我有興趣看看他如何買,可以跟我既料追禁多數!
1/3:科特布斯[0/+0.5]1.96 10000買,贏9600
2/3:韋斯咸[0/+0.5]1.84 X 布雷西亞[0]1.99 9600買,贏25551
3/3:亞特蘭大[0/+0.5]1.9 15000買,贏13500(總赢48500)
5/3:黑池+1 1.45 38000買,赢17100(總赢65600)
6/3:啊斯科利[0/+0.5]1.94 50000買,贏47000(總贏112600)
7/3:魯賓卡山[0/+0.5]1.85 50000買,中半,赢21000(總赢133600)
8/3:雷恩+1 1.5 50000買,赢25000(總贏158600)

誰說賭波不會贏錢,贏十五萬已是小注買入!哈哈,我已經提醒他別再五萬一注,因為没有長勝! 希望我係例外

吾知我有無打錯,不過呢種買法已經不算博!哈哈…我就好保守,只係50000平注,不過關!而只會拿1000番下去!哈哈,希望大家參考下佢既投注方式,有所得著!

Lijingbo

發表於: 2013-03-09 on 16:58
Quote:

On 2013-03-09 16:49, tintin wrote:
Quote:

On 2013-03-09 16:43, tintin wrote:

吾知我有無打錯,不過呢種買法已經不算博!哈哈…我就好保守,只係50000平注,不過關!而只會拿1000番下去!哈哈,希望大家參考下佢既投注方式,有所得著!

有钱人啊.50000一注叫平注?

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
tintin

發表於: 2013-03-09 on 17:05
哈哈,Lijingbo師兄,我在呢個Post既首頁已經列明投注注碼和形式!50000一注平注不算大,因為足彩倍率不高耶!

tintin

發表於: 2013-03-09 on 17:10
而且多得占sir馬仔既額外收入,我今年五十萬倉既結餘已經過左一百五十萬,五萬平注負擔得起耶!

Lijingbo

發表於: 2013-03-09 on 18:19
Quote:

On 2013-03-09 17:10, tintin wrote:
而且多得占sir馬仔既額外收入,我今年五十萬倉既結餘已經過左一百五十萬,五萬平注負擔得起耶!

哦.原来呢两期P落重注个人系你 接下来赢多点

Lijingbo

發表於: 2013-03-09 on 18:20
Quote:

On 2013-03-09 18:19, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-03-09 17:10, tintin wrote:

哦.原来呢两期P落重注个人系你 接下来赢多点

街外钱.赢多点

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款