登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-01-06 on 21:27
啊特X大+1 1.57 (平注)
利物浦-1 1.43 (平注)

Profiles of tintin   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-06 on 22:36
Quote:

On 2013-01-06 21:27, tintin wrote:
啊特X大+1 1.57 (平注)
利物浦-1 1.43 (平注)

收到,追少少玩下先

Profiles of rodney     
tintin

發表於: 2013-01-07 on 13:48
贏一日,輸番日
吾通真係”若要身體好,千奇吾好買利物浦”哈哈

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-07 on 22:56
Quote:

On 2013-01-07 13:48, tintin wrote:
贏一日,輸番日
吾通真係”若要身體好,千奇吾好買利物浦”哈哈

這個時段,差不多全部開讓和。
有睇利記這場,其實應該是和波,下半場初段竟然被主隊"禁"住打。真係"利晒浦"

原以為加入皇馬大及巴塞大可追回多少,點知最後還是斷了羅馬...

Profiles of rodney     
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-01-08 on 13:54
天兄,今晚我睇好 維拉客勝1.64
佢踢盃仔好有心機 ,聯賽一般 已買普通注玩下!
今晚你點睇呢

Profiles of saber88   
tintin

發表於: 2013-01-09 on 00:37
今晚我只看好修安聯+我1 1.47(平注)
止止行

tintin

發表於: 2013-01-09 on 02:20
Quote:

On 2013-01-08 13:54, saber88 wrote:
今晚你點睇呢

其實呢個盤我都有睇,客勝問題不大,唯一係D水平吾定,可賭,但只可以小注,玩下算!我個人會買0:2 7.5倍波膽小注二千玩玩!

tintin

發表於: 2013-01-09 on 10:28
Quote:

On 2013-01-09 00:37, tintin wrote:
今晚我只看好修安聯+我1 1.47(平注)
止止行

3:3賽果,真係又係假波一場...買平手,主隊既人覺得唔低,買客有驚無險,成個盤只有+1有錢收....哈哈~~

而昨晚我有一場是賣料朋友的心水,不過唔可以比大家,而且只係小注過關,串番我呢場+1...

都係果句,無水既心水我會比事後飛大家睇...

tintin

發表於: 2013-01-09 on 10:29
http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130109.bmp

tintin

發表於: 2013-01-09 on 10:32
Quote:

On 2013-01-09 02:20, tintin wrote:
Quote:

On 2013-01-08 13:54, saber88 wrote:
今晚你點睇呢

其實呢個盤我都有睇,客勝問題不大,唯一係D水平吾定,可賭,但只可以小注,玩下算!我個人會買0:2 7.5倍波膽小注二千玩玩!

3:1維拉輸了...哈哈,所以都話呢個盤可以買,但係只可以小注,其實呢個盤未到終盤也未必有勝負既盤口,所以我唔選佢做我既平注心水,其實有好多因素!!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款