登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-01-11 on 12:47
http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130111.bmp

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2013-01-11 on 12:51
Quote:

On 2013-01-11 12:47, tintin wrote:
http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130111.bmp

昨晚賣料朋友賭呢場,哈哈~ 倍率低但有95%信心...而由於我昨晚要訓,未能像我朋友咁,等到4點睇埋尾盤先再重注,不過3:55am佢whatapp我叫我可以重注,可惜我今早先睇到個whatapp,不過都早就例飛跟左10000,哈哈~ 算無走寶啦

Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-01-11 on 14:38
Quote:

On 2013-01-11 12:51, tintin wrote:
Quote:

On 2013-01-11 12:47, tintin wrote:

hihi昨晚賣料朋友賭呢場,哈哈~ 倍率低但有95%信心...而由於我昨晚要訓,未能像我朋友咁,等到4點睇埋尾盤先再重注,不過3:55am佢whatapp我叫我可以重注,可惜我今早先睇到個whatapp,不過都早就例飛跟左10000,哈哈~ 算無走寶啦

你朋友 賣料的.吾方便就吾发出来啦.你朋友有行规嘎.坏左就吾....发你自己心水就得啦

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
tintin

發表於: 2013-01-11 on 15:47
Quote:

On 2013-01-11 14:38, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-01-11 12:51, tintin wrote:
Quote:

hihi昨晚賣料朋友賭呢場,哈哈~ 倍率低但有95%信心...而由於我昨晚要訓,未能像我朋友咁,等到4點睇埋尾盤先再重注,不過3:55am佢whatapp我叫我可以重注,可惜我今早先睇到個whatapp,不過都早就例飛跟左10000,哈哈~ 算無走寶啦

你朋友 賣料的.吾方便就吾发出来啦.你朋友有行规嘎.坏左就吾....发你自己心水就得啦

哈哈~ 事後飛,無所謂!!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-11 on 16:51
昨晚買了2條,1條單頭 巴賽 (-2)

另一條2x1 巴塞 (-2) x 普雷欺頓(+1)....最後90分鐘才進球,頂佢

如果學tin兄,補一注 (讓和)就perfect啦

Profiles of rodney     
tintin

發表於: 2013-01-11 on 17:18
Quote:

On 2013-01-11 16:51, rodney wrote:

另一條2x1 巴塞 (-2) x 普雷欺頓(+1)....最後90分鐘才進球,頂佢

其實我補,只因為我買的是半一/兩球,下盤,所以必須有補讓和的必要...而一球,我會補讓和,計到d注碼同走盤一樣,而主力+1....哈哈~ 您留意我d注碼,你應該明.而普雷欺頓看看你是看什麼亞洲盤,如果是平半盤,開3:2,您就睇錯盤,而唔係買錯盤...如果是1球盤就真係買錯了...

不過巴記-2,哈哈,皆大歡喜啦!!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-11 on 19:25
Quote:

On 2013-01-11 17:18, tintin wrote:
Quote:

On 2013-01-11 16:51, rodney wrote:

其實我補,只因為我買的是半一/兩球,下盤,所以必須有補讓和的必要...而一球,我會補讓和,計到d注碼同走盤一樣,而主力+1....哈哈~ 您留意我d注碼,你應該明.而普雷欺頓看看你是看什麼亞洲盤,如果是平半盤,開3:2,您就睇錯盤,而唔係買錯盤...如果是1球盤就真係買錯了...

不過巴記-2,哈哈,皆大歡喜啦!!

當然知道

我唔補,其實是正常的,因為這樣的賠率,一注買,中就中,唔中就算。我只是講下笑_ 所以才說是perfect嘛

Profiles of rodney     
tintin

發表於: 2013-01-11 on 20:43
啊些斯奧+2 2.48(平注)
Good luck

saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-01-11 on 20:51
支持!!
沉日深夜4:00 我都無睇賠率
一早已跟左天兄條飛買
自己搭多條細飛玩下,估唔到巴塞照開

過關
2X1
主客和
讓球主客和
星期四 1 基達菲 (主) 對 馬德里體育會 (客)
主 @ 3.30
和 @ 3.30
星期四 3 巴塞隆拿 (主) 對 科爾多瓦 (客)
和 [-2] @ 4.40
客 [+2] @ 3.55 $20

$80.00

Profiles of saber88   
tintin

發表於: 2013-01-11 on 22:34
Quote:

On 2013-01-11 20:51, saber88 wrote:
支持!!
沉日深夜4:00 我都無睇賠率
一早已跟左天兄條飛買
自己搭多條細飛玩下,估唔到巴塞照開

過關
2X1
主客和
讓球主客和
星期四 1 基達菲 (主) 對 馬德里體育會 (客)
主 @ 3.30
和 @ 3.30
星期四 3 巴塞隆拿 (主) 對 科爾多瓦 (客)
和 [-2] @ 4.40
客 [+2] @ 3.55 $20

$80.00

好好倍率!恭喜!
那場95%波,贏多贏少靠自己,如果我朋友whatapp叫得醒我,昨晚場波我最多買多十九萬,所以吾係自己錢吾係入自己袋耶,哈哈,將來仲有大把機會,養兵吖師兄

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款