登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
石古头hoho

註冊於: 11/03/2008
發帖數目: 102
發表於: 2013-01-13 on 01:11
Quote:

On 2013-01-13 00:07, rodney wrote:
Quote:

On 2013-01-12 21:32, tintin wrote:
韋斯咸[0/+0.5]1.75 (平注)
波爾多[0/+0.5]1.85 (平注)

半場報告.... 韋欺咸,全面捱打

一路奇怪點解莊家咁jetso, 排名高的球隊反受讓

受让唔出奇啊,客场嘛。初初睇盘我都几中意客队。后尾睇埋赛绩就放弃啦,主队嘛嘛,客队就几好,上仗仲平曼联。

Profiles of hoho   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-01-13 on 09:34
Quote:

On 2013-01-13 01:11, hoho wrote:
Quote:

On 2013-01-13 00:07, rodney wrote:
Quote:

On 2013-01-12 21:32, tintin wrote:

受让唔出奇啊,客场嘛。初初睇盘我都几中意客队。后尾睇埋赛绩就放弃啦,主队嘛嘛,客队就几好,上仗仲平曼联。

場韋斯咸的確睇錯了
而波爾多就正常賽果
尾盤好多時只係重注料我先比較在意,始終買上十萬以上,而尾盤都有少少野可以同大家分享下,如英超波尾盤落飛都吾係一個好現象!深夜巴甲和巴甲尾盤落飛會比較值得增加信心!

而愛斯賓奴,昨晚我賣料朋友都有出,仲直插W已可!
哈哈哈,昨晚我出2場,贏1輸1,輸水錢,成績麻麻耶!

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2013-01-13 on 09:35
Quote:

On 2013-01-13 09:34, tintin wrote:
Quote:

On 2013-01-13 01:11, hoho wrote:
Quote:

Quote:

場韋斯咸的確睇錯了
而波爾多就正常賽果
尾盤好多時只係重注料我先比較在意,始終買上十萬以上,而尾盤都有少少野可以同大家分享下,如英超波尾盤落飛都吾係一個好現象!深夜巴甲和巴甲尾盤落飛會比較值得增加信心!

而愛斯賓奴,昨晚我賣料朋友都有出,仲直插W已可!
哈哈哈,昨晚我出2場,贏1輸1,輸水錢,成績麻麻耶!

係西甲和巴甲:D

tintin

發表於: 2013-01-13 on 11:37
而昨晚賣料既二串一和三串一全中
哈哈~ 又係例飛10000
二串一: 愛斯賓奴主勝2.07 x 比斯特+1 1.82
三串一: 雷丁+1 1.47 x 史雲頓+1 1.52 x 斯肯索普+1 1.55

哈哈哈,今日唔得閒post相,中就係中...而有師兄也收到我既料,昨晚應該執唔少,哈哈哈~~

tintin

發表於: 2013-01-13 on 11:45
哈哈~搵到張昨日一早買了的飛,係比朋友參考,比大家睇下昨日全中的過關飛吧!!哈哈哈~~

http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130113.bmp

tintin

發表於: 2013-01-13 on 11:47
而賣料朋友今晚既料,佢已經比左我,二串一 全+1
哈哈,希望今晚又其開得勝!!!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-13 on 12:31
因為要sleep, 所以輸了westham 及 3串1

最後補少少 "華倫"就算,因為全晚這場較有信心呢

Profiles of rodney     
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-13 on 13:51
講開"華倫"都想提出討論下

莊開個盤都幾有趣,開讓球 平/半 (0/-0.5) 1.75
但主勝得1.87

如果有得大,相信一定選讓球啦,因為就算和波最多都是輸一半嘛。

實情是否主勝被馬會壓得太低呢?? 亦暗示主勝的機會不俗????

Profiles of rodney     
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-01-13 on 17:05
沈日收到天兄既料,索曬,多謝
今晚我買左拿陂串森多利+1
天兄點睇?

Profiles of saber88   
tintin

發表於: 2013-01-13 on 22:19
科英布拉大學+1 1.82(平注)

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款