登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-04-22 on 22:46
米迪籣特,平半(平注)

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2013-04-23 on 20:34
布力般流浪+1 1.62(平注)

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-25 on 12:38
Tintin兄,希望你琴晚尾場買到,不致損手啦!不過琴晚發覺斷線嘅人特別多,但係我就祗係r8試完後先全部斷線,所有彩池全部反白上唔到網,但我相信祗是pccw的問題!

Profiles of JimmyMa   
tintin

發表於: 2013-04-25 on 13:02
Quote:

On 2013-04-25 12:38, JimmyMa wrote:
Tintin兄,希望你琴晚尾場買到,不致損手啦!不過琴晚發覺斷線嘅人特別多,但係我就祗係r8試完後先全部斷線,所有彩池全部反白上唔到網,但我相信祗是pccw的問題!

昨晚未埸完全睇吾到你既心水,哈哈,不過我都想知道你買邊隻 其實,賭錢有風險係正常,我們賭徒正正使用風險去生財,所以短暫既輸贏係閒事,所以你見我出足球料贏輸都好都無咩回應,連贏四場又係禁,連輸三場又係禁,最終輸贏也靠自己,所以占sir出料,無需太介懷,事實平注跟你D料一定有贏無輸!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-04-25 on 13:08
Quote:

On 2013-04-25 13:02, tintin wrote:
Quote:

On 2013-04-25 12:38, JimmyMa wrote:

昨晚未埸完全睇吾到你既心水,哈哈,不過我都想知道你買邊隻 其實,賭錢有風險係正常,我們賭徒正正使用風險去生財,所以短暫既輸贏係閒事,所以你見我出足球料贏輸都好都無咩回應,連贏四場又係禁,連輸三場又係禁,最終輸贏也靠自己,所以占sir出料,無需太介懷,事實平注跟你D料一定有贏無輸!

咁就即係中唔到?但係有啲人又睇到喎?不過琴晚都見你出出入入好多次!

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-04-25 on 13:24
我之前出外都掛住電腦, 11點番來,見到已經冇人在聊天室. 但是我離開此段時間的紀錄都可以見到, 開始提賀喜補飛, 跟住r2過關r7, 最後是rodney 問隻r8#7好有票數, 占叔答上次12檔都輸的近. 之後rodney再問7/12對碰還是買哪匹, 占叔已經彈出聊天室.

以上是昨晚聊天室情況, 我用和記寬頻的, 昨晚從頭到尾聊表室都沒問題. 出外蓋上電腦也不影響收到聊天室信息.

Profiles of yeunglm2005   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-04-25 on 15:09
Quote:

On 2013-04-25 13:02, tintin wrote:
Quote:

多谢Tinin沙士菲.其实我不太会足球.慢慢的找了很长时间才找到.就打电话去买了1000大元 赢回输的马钱.谢谢.

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-04-25 on 15:10
Quote:

On 2013-04-25 13:24, yeunglm2005 wrote:
我之前出外都掛住電腦, 11點番來,見到已經冇人在聊天室. 但是我離開此段時間的紀錄都可以見到, 開始提賀喜補飛, 跟住r2過關r7, 最後是rodney 問隻r8#7好有票數, 占叔答上次12檔都輸的近. 之後rodney再問7/12對碰還是買哪匹, 占叔已經彈出聊天室.

以上是昨晚聊天室情況, 我用和記寬頻的, 昨晚從頭到尾聊表室都沒問題. 出外蓋上電腦也不影響收到聊天室信息.

講少一樣,我話: #7 操練空前積極!

tintin

發表於: 2013-04-25 on 22:01
Quote:

On 2013-04-25 15:10, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-25 13:24, yeunglm2005 wrote:

可惜,我睇吾到,吾係贏番R7-11果十萬話都無禁易耶!
點都好,都感謝占sir一直以來無私既提供

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-04-25 on 22:53
Quote:

On 2013-04-25 15:10, JimmyMa wrote:
Quote:

是的

Profiles of yeunglm2005   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款