登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 2013年度足球收風料
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )
Author 2013年度足球收風料
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-01-12 on 00:19
師兄你條飛中左恭喜你,但係亦想講一句,你買既飛幾有問題!?

因為你買基達菲主和,兩個都係3.30倍,點解唔買註球主客和既主(+1)?

兩注3.30既系統賠率只係1.65倍,絕對低過本來既讓球主客和既主勝1.80倍

依家你派彩係3.30x3.55x20=234.3
但係如果你只係買讓球主客和主勝 係 1.80x3.55x40=255.6
除本後,你收少左12%有多...

Quote:

On 2013-01-11 20:51, saber88 wrote:
支持!!
沉日深夜4:00 我都無睇賠率
一早已跟左天兄條飛買
自己搭多條細飛玩下,估唔到巴塞照開

過關
2X1
主客和
讓球主客和
星期四 1 基達菲 (主) 對 馬德里體育會 (客)
主 @ 3.30
和 @ 3.30
星期四 3 巴塞隆拿 (主) 對 科爾多瓦 (客)
和 [-2] @ 4.40
客 [+2] @ 3.55 $20

$80.00

Profiles of hinchung   
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-01-12 on 01:23
無中到,巴塞斷左

哈,你又岩喎,我無睇到/計就買,幾十蚊
諗住爆下冷咁,因為D盃仔之前果場都拎夠晒分咁
諗住點都爆一場冷 但2串3又無肉食
多謝提點

Profiles of saber88   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-01-12 on 10:22
Quote:

On 2013-01-11 20:43, tintin wrote:
啊些斯奧+2 2.48(平注)
Good luck

0:0賽果,簡簡單單又派彩! 希望大家都贏唔少!!
而我賣料朋友昨晚只賭一場,哈哈~ 事後飛
http://www.hkhorsedb.com/upload/files/uid_55003_20130112.bmp ,因為我自己料買50000,所以只跟朋友例飛買了10000.哈哈~~

Profiles of tintin   
tintin

發表於: 2013-01-12 on 10:39
Quote:

On 2013-01-12 01:23, saber88 wrote:
無中到,巴塞斷左

多謝提點

我也以為中左,哈哈~我老了眼花花....
不過師兄,其實足球如果靠捉路,都可能會捉蟲多,盃仔唔一定爆冷,因為好似巴記場波咁,實力差距太大,好多時好多人都會捉冷門,特別之前英國d盃仔熱門全爆,但可以結果完全相反,由於倍率和受注的盤,分別大,往往捉冷,都會被大數....

像我昨晚選的巴黎聖日耳門vs阿些斯奧 , 主w只有1.03...如果您問我點睇呢場波,我都唔敢講佢會輸,我只知道佢出面讓2球/2球半...馬會開的+2穩如秦山,有2.4幾的倍率,如派錢一樣,不過為何有呢個倍率,主因有大部分人也買-2主或-2和,即外圍也是上盤,實力差距咁大,仲要唔係盃仔,您睇下,和波都夠膽死....所以如果有心係足球贏錢,咩人出賽,咩陣容,咩教練,都唔睇太留意,反而留意d盤,因為盤正正代表晒所有野....努力!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-12 on 11:25
Quote:

On 2013-01-12 10:39, tintin wrote:
Quote:

On 2013-01-12 01:23, saber88 wrote:
無中到,巴塞斷左

多謝提點

不過師兄,其實足球如果靠捉路,都可能會捉蟲多,盃仔唔一定爆冷,因為好似巴記場波咁,實力差距太大,好多時好多人都會捉冷門,特別之前英國d盃仔熱門全爆,但可以結果完全相反,由於倍率和受注的盤,分別大,往往捉冷,都會被大數....

像我昨晚選的巴黎聖日耳門vs阿些斯奧 , 主w只有1.03...如果您問我點睇呢場波,我都唔敢講佢會輸,我只知道佢出面讓2球/2球半...馬會開的+2穩如秦山,有2.4幾的倍率,如派錢一樣,不過為何有呢個倍率,主因有大部分人也買-2主或-2和,即外圍也是上盤,實力差距咁大,仲要唔係盃仔,您睇下,和波都夠膽死....所以如果有心係足球贏錢,咩人出賽,咩陣容,咩教練,都唔睇太留意,反而留意d盤,因為盤正正代表晒所有野....努力!

分析有point. 給你一"麗"

Profiles of rodney     
tintin

發表於: 2013-01-12 on 12:08
Quote:

On 2013-01-12 11:25, rodney wrote:
Quote:

On 2013-01-12 10:39, tintin wrote:
Quote:

無中到,巴塞斷左

多謝提點

分析有point. 給你一"麗"

感謝,多年的經驗,我都學到少少野...
今晚好多波,哈哈~~
贏左d馬仔先,馬仔就靠晒占sir...
哈哈哈~~

tintin

發表於: 2013-01-12 on 19:14
托占sir,今日馬仔執幾萬,今晚D波未睇晒,有即出!
而賣料朋友今晚既波早已來料,分別係一條二串一,及一條全+1既三串一,已各10000入了,希望其開得勝!

tintin

發表於: 2013-01-12 on 21:32
韋斯咸[0/+0.5]1.75 (平注)
波爾多[0/+0.5]1.85 (平注)

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-01-13 on 00:07
Quote:

On 2013-01-12 21:32, tintin wrote:
韋斯咸[0/+0.5]1.75 (平注)
波爾多[0/+0.5]1.85 (平注)

半場報告.... 韋欺咸,全面捱打

一路奇怪點解莊家咁jetso, 排名高的球隊反受讓

Profiles of rodney     
derbyprince

註冊於: 16/11/2007
發帖數目: 520
發表於: 2013-01-13 on 00:52
愛斯賓奴 [0/-0.5]

Profiles of derbyprince   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款